Ferhat Ilk
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 1.011
- 220
- 603
Zirla sergenn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyun olarak da üstünlük kuramadık ama.Biz tecrübesiz bir takımız normaldir bu şartlarda bile sabotajci golü yapsa puan almıştık. Arenada rovansi aliriz
aynısını bende düşündüm ama bjk 0 çeksin hamsiler dağılır ilerde. yani öyle umuyorumbu maçı da alırlarsa ts zor düşer zirveden
berabere bitmesi lazım
Maçın kırılma anı larin'in golünü uğurcanın çıkarması. İlk yarının en iyi oyuncusu hamsik idi. Adam kaç top kesti müthiş oynuyor. İkincisi de djaniny, her yerde basıyor herif. Halil gibi 12.adam aslında ama tecrübesiyle fark yaratıyor. Ts topla oynamada daha iyidi bize göreulan bjk bastırıyor "biz bu ts ile berabere kaldık"
ts gol atıyor "biz bu golü bjk'ye atamadık"
mis gibi takımınız var, acayip acayip postlar atmayın şuraya.
23 yaş ortalamalı takımınla gittin ligin liderine deplasmanda 2-0 öne geçtin, 2-2 berabere kaldın (son derece normal).
yine diğer tecrübeli yıldızlar topluluğu (!) şampiyonlar ligi takımına penaltıyı atsan belki de maçı kazanacaktın.
maçtaki rüzgarın yönüne göre saniyelik değişmeyin bi a :d
her hafta takılırlar diye izliyorum ama bir şekilde kazanıyorlar. bilemedimaynısını bende düşündüm ama bjk 0 çeksin hamsiler dağılır ilerde. yani öyle umuyorum
Takım iyi ama eksik. Puzzlelin parçalarını tamamlamamız lazım. Fuleli kanat forvet ve orta saha sartulan bjk bastırıyor "biz bu ts ile berabere kaldık"
ts gol atıyor "biz bu golü bjk'ye atamadık"
mis gibi takımınız var, acayip acayip postlar atmayın şuraya.
23 yaş ortalamalı takımınla gittin ligin liderine deplasmanda 2-0 öne geçtin, 2-2 berabere kaldın (son derece normal).
yine diğer tecrübeli yıldızlar topluluğu (!) şampiyonlar ligi takımına penaltıyı atsan belki de maçı kazanacaktın.
maçtaki rüzgarın yönüne göre saniyelik değişmeyin bi a :d
tamam zamanla olacak işte.Takım iyi ama eksik. Puzzlelin parçalarını tamamlamamız lazım. Fuleli kanat forvet ve orta saha sart
Bence takımın taraftarının sabır sıkıntısı var... Bu takıma kalite de tecrübe de ialve edilir. Ancak herkes bir anda city liverpool standartlarında olmasını bekliyor takımın.oyun olarak da üstünlük kuramadık ama.
takımımızın yalnızca tecrübe değil kalite olarak da sıkıntısı var bence
Yaş ortalamasına bakarsak gelecek bizimdir türkiye'detamam zamanla olacak işte.