SL 21/22 H:12 | Fenerbahçe 2-2 Kayserispor | MS | 7 Kasım

Yaziklar olsun kel eyamci, uzatmada ne olduda vakit ekliyorsun.

Vitor biraz daha kalır ve mezud kesin 11e döner ve acı çekme aynen devam eder

Maçın başından beri Ramazan'ın böyle bir hata yapacağı belliydi. Ulan Cüneyt maçı niye bitirmiyorsun arkadaş? Artı 5 verilmis, 96 olmuş, orta sahada top bitirmiyorsun! Oyuncu değişikliği oldu diye 1 dk ekstra uzattiysan o zaman her hakem kafasına göre uzatma ekliyor. Bizim çoğu maçta uzatmalarda bile oyuncu değişikliği olduğu zaman hakem tak bitiriyor!

Kayseride sürekli sağlı sollu orta yaptırdı. Ulan yenilecek adamlar şuna bak ya! Ben bunlarda ki son dk balını hiç bir takımda görmedim!

Aziz yıldırım tezahüratı yapıyorlar olum bunlar akıllanmaz ya 🤣

İlk penaltı ne kadar doğruysa Son penaltı o kadar uydurma

VAR ağır çekimle penaltı yaptı şeref yoksunu, böyle ucuz penaltı olmaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

ota boka penalti verip duruyor cüneytin görevi belli
pusuda bekliyordu sürekli

Ramazan Civelek kim diye baktım, 1 kaç sene önce Fenerlilerin çok büyük oyuncu olacak dediği alt yapı oyunculariymiş..

Perrera'nin ömrü uzamış olması bize ne avantaj getirecek acaba? Siz gercekten feneri yenebilecegimizi falan mi saniyorsunuz?

99. dkda ne pen6sı bu yav. 100 dk oynanacak ne yaşandı ki böyle. kavga mı oldu maçı izlemedim

Ulan bitti bitti maç bitti şerefsiz cüneyt.. fenerin aleyhine olunca ikiye bir pozisyonda 1 saniye uzatmıyorsun it.

Gece nasıl uyuyacaksın rezil köpek

2-1lik giresun maçında giresun 3e2 giderken maçı tam süre bitmeden birkaç saniye önce bitiren cüno bugün baya uzattı maçı fbye hediye etti
bu maçta uzatma kaçtı hatırlamıyorum ama sürenin bitmesine 1-2 sn vardı :D şurada bitirmişti adam

uzatmaları tam izleyemedim süre eklencek olay oldu mu?

cüno.jpg

Geri
Üst Alt