SL 21/22 H:12 | Fenerbahçe 2-2 Kayserispor | MS | 7 Kasım

Fener bizden bile kötü hatta en az 2 level kötü hem hocaları yok biz gibi hemde kadroları defans ofans çok kotu

Hocam hakikaten nasıl bir uğursuzluk nasıl bir cenabetlik anlamadım ki. Alt yanı adamlar dört maç üst üste kaybedip derbiye dötleri tutuşmuş bir vaziyette gelmesin istedik. Penaltı kaçırıp gol yediler, inanılmaz.
hele bir oyuncu övmesin gsc sen gör adam çapraz bağ koparma mı dersin, 8 maç ceza almalar kendi kalesine gol atmalar çok denk geliyoruz.

Fener bizden bile kötü hatta en az 2 level kötü hem hocaları yok biz gibi hemde kadroları defans ofans çok kotu
biri 19 digeri 21 puanda zaten berbatlik buradan kaynaklaniyor ki trabzon'un 30 puan aldigi yerde esamesi okunmuyor ne bizim ne fenerin

kesinlikle haklısın. Bunlar bize göre çok daha tempolu gibi oynuyorlar ama biz bunlara göre daha kendini bilir oynuyoruz. Bunlar salak gibi lambur lumbur gidiyorlar

hele bir oyuncu övmesin gsc sen gör adam çapraz bağ koparma mı dersin, 8 maç ceza almalar kendi kalesine gol atmalar çok denk geliyoruz.

Gustavo Asencuo’yu çok övüyorlardı başlığında bir maça çıktı daha çıkamadı, bırak iyi futbolcu olmayı adamın futbolcu olduğundan şüpheliyim ben..

Fenerin korkulu rüyası Kayseri.
Agahowa reisi buradan analım.

Gscimbom mobil

fener'in yedek kalecisi sıkıntılı

değerlendirmemiz lazım

Yani alalım mı diyorsun renktaş?

Kasımpaşa’yı nerdeyse düşürecek olan Fatih’i biz alınca, düşme potasından hızlıca kurtulmuşlardı

Bizim, bundan başka bir eylem yapabileceğimizi hayal edemedim valla

Geri
Üst Alt