SL 21/22 H:13 | Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | MS | 20 Kasım

bence ucuz penaltı oluyor bunlar
Bence de ucuz ama penaltı verilse niye verdi de denmez gibi. Dribbling halinde koşan adamı ne kadar itersen faul yapmış olacağın tartışmalı bir konu. Ha aynı pozisyon Galatasaray aleyhine olsaydı böyle penaltı olmaz futbol temassız oynanan bir oyun değil derdim. Biz de böyle bir delikanlıyız işte İsmail her koşulda gerçekleri konuşuruz.

Ofsayt pozisyonundaki oyuncu Bjk’lı olduğuna göre bu pozisyonun gol olması lazım.
Yediler Bjk’nın golünü.

efecan topa müdahale etmesine ragmen götünden faul uyduruyor utanmaz hakem

arkadaş hakem olanca gücüyle memiktaşa çalışıyor olamaz böyle bir şey hayretle izliyorum

Bjk li her düşene faul çalıyor, böyle bir hakem performansı yok.

Alanyanın savunma çok kötü her an hataya müsait. Bülent kaptan çeki düzen vermeli, takımı net kötü

kaptan bkorkmaz golü yemeden 2-3 diri adam al

Bence de ucuz ama penaltı verilse niye verdi de denmez gibi. Dribbling halinde koşan adamı ne kadar itersen faul yapmış olacağın tartışmalı bir konu. Ha aynı pozisyon Galatasaray aleyhine olsaydı böyle penaltı olmaz futbol temassız oynanan bir oyun değil derdim. Biz de böyle bir delikanlıyız işte İsmail her koşulda gerçekleri konuşuruz.
Hasbelkadar hülasa aynı mevhumiyetteyim

Tayfur Bingol cok iyi oynuyo su ana kadar.Gecen sezon bu sahada oynadigimiz macta bize karsi da cok begenmistim.28 yasindaymis 3-4 yas genc olsa İstanbul’a transfer yapardi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt