SL 21/22 H:13 | Trabzonspor 3-0 Gaziantep FK | MS | 22 Kasım

Ulan mal gibi goller yemesek zirvede bunlarla takiliyorduk. en garip golleri biz yiyoruz. Mesut tan yediğimiz 50 metre deparlık gol komedi gibi birsey. Öndeyiz birde ya. Kasımpaşa maçında aynisiydi. 1 tane HERIF var onu kollayacaksin. Top kendi kendine gol olmayacak sonucta

Tsnin şampiyon olması bizim için hayırlı olur

Biz ilk 5e giremeyiz fatih hoca ile, ondan Trabzonu tutuyorum bu sene şampiyonlukta.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Puan tablosuna bakarsak lig 17.si Malatya 12 puanda, biz 21 puandayiz. Trabzon bugün 1 puan alirsa küme düsme hattina sampiyonluk hattindan daha yakiniz.

Puan tablosuna bakarsak lig 17.si Malatya 12 puanda, biz 21 puandayiz. Trabzon bugün 1 puan alirsa küme düsme hattina sampiyonluk hattindan daha yakiniz.
8781.jpg

Ligin en az gol atan takımlarından biriyiz. Hala Halil devam diyorsa hoca hakkımızdır o puan tablosu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız ts bizim avrupa grubunda olsa çoktan çıkmayı garantilemişti muhtemelen hele lazioya olan nefretlerini düşünürsek

Belmas denen loser yüzünden

Takımın kimyasını bozdu
Artık bilmiyorum. Topu kaleye sokacak adamlara ihtiyaç var dün 7 8 net pozisyonu var. fenerin mesut un golü dışında net pozisyonu yok ama yenildik.

Talisca gelsin forvet gelsin sağ kanat gelsin Gedson Gelsin. Yerli kalecide gelsin. 5 11 oyuncusu lazım. Benim avatatimdaki yedekte kalabilir sorun degil

Artık bilmiyorum. Topu kaleye sokacak adamlara ihtiyaç var dün 7 8 net pozisyonu var. fenerin mesut un golü dışında net pozisyonu yok ama yenildik.

Talisca gelsin forvet gelsin sağ kanat gelsin Gedson Gelsin. Yerli kalecide gelsin. 5 11 oyuncusu lazım. Benim avatatimdaki yedekte kalabilir sorun degil
Bence takımı komple satalım baştan kuralım hep bi taraf eksik kalacak çünkü

Geri
Üst Alt