SL 21/22 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Rizespor | MS | 5 Aralık

Fbyi şampiyon ilan etmeye gerek yok bir ileri iki geri devam edip dururlar biz iyi olsak fbnin yarışta kalması işimize gelir ts panikler fb için de doğranırlar ama gel gör ki biz biz değiliz saçma sapan puan kayıpları yapıyoruz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu ligde top oynayabilen 3-4 takim var sadece
fenere yenilince sezon bitti bizim icin
Her maçı anlarım ama 1 hafta dinlendikten sonra sahanda altayi yenemiyorsan ben onu anlamam. İlk yarıdan bitmesi gereken bir maçtı. Benim açımdan büyük rezalet . 86ya bırakmayacaksın o maci.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rizeye iyi olmus.son 3 macta hakemlerle 7 puanı gasp edilen,iyi de oynayan ve dunya kadar gol kaciran genc takimimizin şampiyonluk sansi az ama bu rezil fb geriden gelebilir öyle mi?dalga mi geciyosunuz,Gsli mi eglendiriyosunuz anlaşılmıyor

Beklenen fb-ts yarışı olur. TS 2011 intikamını alır. Biz, jk, fbden birinin yarışa dahil edileceği zaten belliydi ancak sonuç değişmeyecek. Öyle düşünüyorum. Biz 2023te şampiyon olacağız. Biraz hissiyat biraz da analiz vs. TR kupasını alıp AL alanındaki başarıyı hibe etmemeye odaklanmalıyız.

Fener haftaya antepi yenemez, Trabzon antalyayi rahat geçer fark açılır.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon zaten oynamiyor ermanin rize maci icin yorumu.bu rezillere biz firsat verdik.trabzona yani😏 fb ve bjkye de can simidi olduk tabi

ayarsız davranıyor söylemlerde bulunuyor erman ağabey bu aralar.
dünkü penaltı mevzusunda artık var var yok öyle büyükleri kollayan kararlar vs diyordu

Rize, GS ve ts düşmanı fb yalakası bir kulüp. Şaşırtıcı bir sonuç değil ondan. Bu sene yüzümüzü düşmeleri güldürecek inşallah.

Jk ve bunlara çok pis bileniğim. Sonra fb, hatay falan gelir...

Geri
Üst Alt