⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

Pas yapamıyoruz bizimkiler toptan kaçıyor. Ya da erken koşu atıyor. Arkadaşı daha topu kontrol edene kadar ofsayta düşüyor.

20 dakika dayanabildim kapattım. Yeter artık ya!

Tek kale oynadılar, üst üste pozisyonlara girdiler ve attılar golü.

GOL GELİYORUM diye bağırıyordu zaten!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tarihin en kötü hoca performansı Galatasaray adına.

galiba teknik kadro zannediyorki her forvet / her ofasif ortaha arasında aynı anlaşma var.

halil - kerem / Kerem - diagne / halil - diagne / fegu -halil / fegu - diagne vs vs . Bunların hepsi aynı olması beklenemez. ama hepsi aynıymış gibi anlayış var..

Yaa bu halil ne iş yaa forvet olmuyor kanat olmuyor forvet arkası olmuyor ne diye bu boş arkadaş üzerinde direniyorsun be adam bonservisini para döktüğün morutani oynatsana orada e be akilsiz herif dişimizi döktün sinirden bizim

pozisyon simdi ekrana geldi
bence penaltiydi

Penaltı değil mi o pozizyon?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa macerası bitince ne yapacaksınız o taraftar yürütmez sizi haberiniz olsun.

Avrupa işi bitsin bizim klüpte ortalık karışacak kaçış yok. Rezalet futbol bitmiyor.

tüm kabak Mohammed' e patlayacak.

Almayacaklar bu çocuğu, sonra bir yere transfer yapacak, orada çoşacak, sonra ahh ahh diye kendi kendimize konuşacağız, tam bizlik bir durum olacak.

taylan ya da berkandan biri çıkıp , fegu tam ortaya çekilip sola çalım yetisi olan morutan gelmesi lazım. (bence)

ofansif olarak ne taylan ne berkan pas ayarı ve yetisi olmayan adamlar

Geri
Üst Alt