⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

Yenileriz kesin lazio ya grupta iyi değiliz çünkü
Orada oyuncular daha özverili oynuyor ama Lazio liderlik hevesini aldı oradan puan çıkartmak bence mümkün durmuyor. Avrupa'da güzel işler yapsakta 2. olduktan sonra değeri biraz azalacak. Açıkçası ya 1. olmamızı yada 3. olmamızı isterdim, Şampiyonlar ligi takımları ile uğraşmak ne yazık ki en kötü seçenek.

Lazio maçı öncesi güzel bir rotasyon gelir ve Altay'ın galibiyetsizlik serisini bitirebiliriz. Ligde hiçbir maçı kesin kazanırız diyemiyorum sezon başından beri iyi 3 maç oynamamışızdır ligde. İşin kötü yanı Lazio'ya muhtemelen yenileceğiz ve Avrupa maceramızda Şampiyonlar Liginden gelecek takımlar yüzünden fazla uzamadan bitecek gibi.
Daha önce hic cikmamis bir 11 yapsana reis. Muhtemelen öyle garip bir sey olur yine

Daha önce hic cikmamis bir 11 yapsana reis. Muhtemelen öyle garip bir sey olur yine
Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Ömer
Berkan Aytaç
Feghouli Halil Barış
Diagne

Böyle bir rotasyon işimizi görür üstad ne dersin ? Kerem,Cicaldau,Mostafa vs oynarsa gol atarız sonra kolay bir maç falan olur buna gerek yok.

Son düzenleme:
Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Ömer
Berkan Aytaç
Feghouli Halil Barış
Diagne

Böyle bir rotasyon işimizi görür üstad ne dersin ? Kerem,Cicaldau,Mostafa vs oynarsa gol falan atarız neme lazım.
Gol atmayan + asist yapmayan adamlari birlikte oynatarak farkli bir seyler deneyebiliriz dedigin gibi.

Su kadro ciksa @Alper Altun 1 saniye bile kacirmaz. Has adami Ogulcan ilk 11.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Taylan Berkan
Ogulcan Halil Baris
Babel​

Zahmet olacak ama kazanın bi zahmet

Rotasyon yapılmalı ama onu da düzgün yapmıyor ki. Kayseri maçında takımın neredeyse hepsini değiştirdi. Malatya maçında Morutan'ı hiç oynatmadı, Karagümrük maçında 10 dk oynattı. Aanholt yerine Ömer yapıp Halil'li çift forvet oynatsa yeterdi son maç için. Barış'a, Kılınç'a falan ilk 11'de gerek yoktu.

Rotasyon yapılmalı ama onu da düzgün yapmıyor ki. Kayseri maçında takımın neredeyse hepsini değiştirdi. Malatya maçında Morutan'ı hiç oynatmadı, Karagümrük maçında 10 dk oynattı. Aanholt yerine Ömer yapıp Halil'li çift forvet oynatsa yeterdi son maç için. Barış'a, Kılınç'a falan ilk 11'de gerek yoktu.

1. Van Aanholt'un yerine Ömer tercih edilmeliydi. Arada Aanholt'un sürekli oynamasini gerektirecek kadar performans farki yok.

2. Marsilya macinda cok efor sarfeden Diagne'nin toplara vuracak gücü yoktu. Mustafa'nin baslamasi lazimdi.

3. Babel'in bu takimda hic bir sekilde yeri yok. Skor olarak öndeysen ve bir degisiklik daha yapayim dersen anca o zaman oynatirsin.

4. Emre Kilinc / Baris Yilmaz: Bunlardan sadece biri oynar ve sol kanatta oynar. Emre orta sahada top kaybedip gol yedirmekten korktugu icin etliye sütlüye karismiyor. 2-3 pres yapar gibi oldu ama yok yani orta sahada zorlamaya gerek yok. Baris'in Randers maci haric sag kanatta is yaptigini pek görmedim.

5. Ilk 11 baslamasi gereken Morutan ve Mustafa yedekten bile girmezken yerlerine Halil ve Feghouli oyuna girince mac bitti.

45-65 arasi sadece 20 dakika futbol oynayabildik. Cicaldau arkaya gecince Kerem'e ayak uyduracak oyuncu kalmadi.

1. Van Aanholt'un yerine Ömer tercih edilmeliydi. Arada Aanholt'un sürekli oynamasini gerektirecek kadar performans farki yok.

2. Marsilya macinda cok efor sarfeden Diagne'nin toplara vuracak gücü yoktu. Mustafa'nin baslamasi lazimdi.

3. Babel'in bu takimda hic bir sekilde yeri yok. Skor olarak öndeysen ve bir degisiklik daha yapayim dersen anca o zaman oynatirsin.

4. Emre Kilinc / Baris Yilmaz: Bunlardan sadece biri oynar ve sol kanatta oynar. Emre orta sahada top kaybedip gol yedirmekten korktugu icin etliye sütlüye karismiyor. 2-3 pres yapar gibi oldu ama yok yani orta sahada zorlamaya gerek yok. Baris'in Randers maci haric sag kanatta is yaptigini pek görmedim.

5. Ilk 11 baslamasi gereken Morutan ve Mustafa yedekten bile girmezken yerlerine Halil ve Feghouli oyuna girince mac bitti.

45-65 arasi sadece 20 dakika futbol oynayabildik. Cicaldau arkaya gecince Kerem'e ayak uyduracak oyuncu kalmadi.
Babel'e katılmıyorum. Sonradan oyuna girmesinde bir sakınca görmüyorum. Fener maçında girmesi lazımdı mesela. Diğer dediklerine katılıyorum.

Babel'e katılmıyorum. Sonradan oyuna girmesinde bir sakınca görmüyorum. Fener maçında girmesi lazımdı mesela. Diğer dediklerine katılıyorum.
2 aydir yoklari oynayan Taylan 2 mactir iyi oynarken bunun meyvelerini tam anlamiyla toplayamiyoruz. Biri düzelince digeri bozuluyor. Hoca kadroyu hic edince ortaya futbol cikmiyor yav.

Yedlin yerine Oğulcan, RVA yerine de Ömer denemeliyiz kaybedecek bir şeyimiz kalmadı o yüzden devre arasına kadar kısa süreli çözümler bulmamız gerekiyor

Duran toptan pes'teki çakma türk takımı Cantlesir Spor'a bile gol atamayız yav. Niye böyle oldu?
Yanıtı basit çalışmıyorlar Sporting 2-3 maçta en az 1 gol atıyor bizde ise tam tersi oluyor takımın boy ortalaması düşük veya fizik zayıf denebilir ama Gökhan Gönül 1.74 boyuyla senelerce ön direkte aynı şeyi yaparak gol atıyordu ya da arkaya aşırtıp attırıyordu.

2014-15'de kornerler ve duran toplar sayesinde Hamza zamanı şampiyon olduk Konya ve Antep tamamen kapanmış gol dahi atamıyorduk 80'den sonra iki maçı da kornerle kazandık o sezon şampiyonluğu şu 2 maç getirdi ama sorsan duran topun önemi yok diyenlerde çıkar.

Geri
Üst Alt