Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Pardon hocam, haplarımı almaya unutmuşumarif mallaşma ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon hocam, haplarımı almaya unutmuşumarif mallaşma ya
Feghouli cicaldau yerine oynar iki kazma sartmi morutan bile orda oynar istedikten sonra secenek cokcicaldo yokken kimle oynayacaksın başka adam yok ki
gencsin 23 24 yasindasin topu ayagina beklicene topa dogru kos mostafa baya bosmus okadar paraya gitsinler batshuayiyi 1-2 yil kiralasinlar.Mustafa'ya ısrarla ara pası atılmıyor, tek topla şu herifin arkasında bir Sneijder, bir Selçuk olsa herif gol rekoru kırar.
Yakın mesafefeden geçen hafta ve bu hafta direğe vurdular topuBugunde bos kalaye gol atamadik Allah bereket versin.
Kanatlar, Forvetler değişse ne yazar Hocam.mosti out morutan in bekliyorum
takım da kötüYetersiz olan teknik ekip
Ben dedim oldu bittiyle ilerliyoruzEhhh bir tülkü ideal 11 bulamıyorsun (bu 1)
Takım halinde taktik çalışma, idman yok (2)
Takım oyun yerine, "birseysel ayaklar birşey yapar İnşallah" diyorsun (3)
Ayak tenisi (4)
Diagneninki gene zordu ayagina arla zorla uzatti M.oya sadecr dokunmal kaldi onuda yapamadi.Yakın mesafefeden geçen hafta ve bu hafta direğe vurdular topu
çok da fırsat verdik. o yüzden iyiyiz demek zor benceKötü değiliz. Top bizde pozisyonda bulduk baya ama kalite eksik bekler kötü offf daral geliyor
Takımda eksikler var kabul ederim ama Altayla oynuyorsun ya doğaçlama oynuyor takım. Teknik ekip çok yetersiztakım da kötü
süper ligde zor oynayacak 2-3 oyuncu sürekli oynuyor
Katılmıyorum. Bugün Mostafa'ya Malatya maçında Diagne'ye pozisyonu hazırladı. İkisini atsalar 2 asistti. Savunma arkasına yaptığı koşularda son maçlarda iyi bence. Defansif zaafları Taylan-Berkan ile bir nebze törpüleyebiliyoruz. Savunması idare edilecek bekimiz PvA. Asıl problem net Yedlin. (Marsiya maçı hariç). Hücumda buluştuğu her topu kötü kullanıyor. PvA'ya gereksiz yükleniliyor son maçlarda.Yedlin süper bir sağ bek değil - hatta keşke gitse dediğimiz adam ama genede kaç haftadır idare ediyor bir şekilde - ofansif kabilyeti yok gibi bir şey. Tek avantajı hızlı olması ( gerçi Mesut'a yetişememişti paşam)
PvA bence çok daha net problem. Son 15 dk 1 kere topla buluştu , 2 pas bile gitmedi.
Feghouli cicaldau yerine oynar iki kazma sartmi morutan bile orda oynar istedikten sonra secenek cok
ya işte yedlin'in ilk söylentisi çıktığı zaman dahi herkes istiyordu (normal olarak, epl tecrübesi vardı ve gençti diye) şener'den kötü çıkması net mucize a. .d
boey için ise terim değil bence medical staff'ın hatası (düz mantık ile bakarsak)
Zorla uzattı diye birsey yok pozisyonunu alacaktı.Diagneninki gene zordu ayagina arla zorla uzatti M.oya sadecr dokunmal kaldi onuda yapamadi.