Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık
Kendisini sevmezdim ama Abdurrahim kadar isyan edecek misin acaba başkan.Bu gün toplantın o kadar karşı cephe güçlendirir şekildeydiki,yapmasaydın daha iyiydi.
Ben Fenerbahçe’nin düştüğü hale düşeceğiz demiştim ancak yanlış düşünmüşüm daha beter hale düşeceğiz. Hakem alçaklık yapmıştır ancak sakın sakın sakın bu rezil futbolun sorumlusu tamamen hakem değildir. 3 sezondur hakem diye diye uyutuyorlar.
Şimdi de yedek bile olamayacak vasat topçuları toplayıp genç kadro yapıyoruz diye aldattılar.
Geçen senenin kader adamlarından teki TS maçına verildi, teki de bize. İkisi de aynı gün maç aldı. Gündüz de başkan işte oturup veli toplantısı yapan öğretmen gibi şikayetlerini dile getirdi. Bu taraftara yazık. Terimi de al git. Bize yapacağınız en büyük iyilik bu, emin olun. Yeter çünkü artık. Gerçekten yeter.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.