⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

Gerçi bunu kazansak bir sonraki maç kazanamazdık. Bu kadro yetersiz. Teknik heyet daha da yetersiz.

3 sezonun neredeyse 1 sezonunu cezalı olarak geçirmişsin. Takım ne zaman kötü olsa bahanelerle ceza almışsın be hoca. Fener mağlubiyetini örtmek için bir ton ceza aldın yine.

başkan başkan değilki çıkıyor olağanüstü toplantı diyor sonra benden konuşmamı bekliyorsunuz ama konuşmayacağım diyor sen öyle yaparsan sana da böyle yaparlar işte. Olmayan penaltıyı çalarlar puanı bırakırsın Tamam biz kötü oynuyoruz onun hesabını soramıyorsun fatih terimden nasılsa uefa da da gruptan çıkmayı garantiledik rahatsınız bahaneniz var nasılsa şu havada oraya giden seyirciye yazık harbiden ya

ne yattınız sizde be inş küme düşersiniz allahın cezası herifler

Babel ve aytaç'ı da izledik ya artık haftaya oğulcan isimli herif oynar

Sezon başından beri bunun gibi 250 tane pozisyon olmuştur ve hepsinden vücuttan seken top diye penaltı verilmedi. Satılmış köpek

Abv versin ilk yarı birebir es geçilen penaltı lehimize zorla veriliyor. Başkan sağolsun centilmen takılıp konuşma izni almaya devam. 3-1 bitecek maçı alıp rakibe verdi Cüneyt iti

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

puhahaha millet hala daha futbol konuşup analiz falan ediyor. marsilya'ya fark atan takıma kendi evinde bile maç kazandırılamıyor. böyle penaltı mı olur lan :ddd
sende 5 pozisyona girdinmi atacaksın hakem bi penaltı verse o zaman tüm odak noktan tff olur.boktan beter futbol oynanıyor,hakeme giydirmeye bile lüzum göremiyoruz artık.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altayi da yenemiyorsan hakem falan konusmak marazi olur. Heriflerin defansi 40 yasinda I. ozturk

Hakem maca etki etmistir dogru ama bu maci kazansak dahi bu takimin hicbir ama hicbir sekilde ligi ilk 3 te bitirme ihtimali yok

Vasıfsız, güçsüz bir yönetim; işe yaramaz çağ dışı bir teknik heyet, çöp ordusu bir futbol takımı…

Ben bıraktım artık, ne halleri varsa görsünler.

Geri
Üst Alt