SL 21/22 H:15 | Trabzonspor 2-0 Adana Demirspor | MS | 4 Aralık

siopis iyi topcu. son donemde lige gelip de is yapmayan yunan var mi

TS ya da diğer rakipler aman aman iyi olduğundan değil ligde biz kötü olduğumuz için ümitsisiz.
İki, üç kulvarı bu ülke futbolunda kaldıracak mantalite hiçbir ekipte yok yoksa.
Bu da zaten futbolumuzun ne kadar ezber olduğunu gösterir. Biz ya lige ya dışarıya ayak uydurmak zorundayız.
Eğer bugün AL kupasını alacağımıza inancım çok olsa yemin ederim ki ligi önemsemem.

siopis iyi topcu. son donemde lige gelip de is yapmayan yunan var mi

Biz aslında kadro oluştururken doğru işler yaptık ama vur deyince öldürürdük.Yine gençleşelim ama bariz bir kalite eksikliği var bence.Sneijder gibi A+ biri gelsin demiyorum da bu genç kadromuza bi Hamsik, bi Bakesetas olmaz mıydı?
Şimdi bu eksikliği soso'yla falan kapatmaya çalışıyoruz ama futbol sosoyu bırakmış.Devre arası sol bek+gedson ve kurt bir orta sahayı çözersek UEL güzel hayaller kurduruyor 😍
Kesinlikle eksik olan şey Drogba, Sneijder gibi kalite.
Melo, Reges gibi ihtiyaç.
Gomis gibi de sonuca gideceğimiz leblebici bir golcü adam.
Ve rekabet için de Muslera kardeşimize dönüşümlü oynayacağı bir yedek.

Gedson sanki bu kez olur gibi ama bu üsttekilerden teki yarım kalırsa başka sezonları da bu kurduğumuz genç kadroyu da,bu AL ilerleyişimizi de yakarız.

TS ya da diğer rakipler aman aman iyi olduğundan değil ligde biz kötü olduğumuz için ümitsisiz.
İki, üç kulvarı bu ülke futbolunda kaldıracak mantalite hiçbir ekipte yok yoksa.
Bu da zaten futbolumuzun ne kadar ezber olduğunu gösterir. Biz ya lige ya dışarıya ayak uydurmak zorundayız.
Eğer bugün AL kupasını alacağımıza inancım çok olsa yemin ederim ki ligi önemsemem.
Ciğdem Hanim Abla foruma negatiflik yaymak icin mi geri dondunuz?

Nereden bilebiliyorsun ki ? Gruptan çıktık mı çıktık. Eee grupta nağmağlup muyuz evet ? Takım avrupada güzel oynadı mı oynadı ? Daha ne olması gerekiyor inanmanız için . Tamam ligi önemsememek saçma olur da diğer mevzu çok farklı. 18 puan çok puan ancak biz nasıl kaybettiysek onlarda o sürece girebilir. Bjk 5 maç mı oldu maç kazanamıyor ? Ts neden girmesin böyle birşeye. 7 8 maç seri yapmaya bakar puan farkının erimesi için çok mu zor evet oldukça zor ama ümitsizliğin manası da yok.

Anadolu takımı böyle maçlarda bulduğunu atmak zorunda. 6 pastan 2 şutu üstten avuta atarsan 2. Yarı 2'yi yediğinde geçmiş olsun.
Ads'li olarak 2yi de yese yine de umutla bekleyişim sürecek, yoksa maç bitti bence.

AL yi alacağız

Nereden bilebiliyorsun ki ? Gruptan çıktık mı çıktık. Eee grupta nağmağlup muyuz evet ? Takım avrupada güzel oynadı mı oynadı ? Daha ne olması gerekiyor inanmanız için . Tamam ligi önemsememek saçma olur da diğer mevzu çok farklı. 18 puan çok puan ancak biz nasıl kaybettiysek onlarda o sürece girebilir. Bjk 5 maç mı oldu maç kazanamıyor ? Ts neden girmesin böyle birşeye. 7 8 maç seri yapmaya bakar puan farkının erimesi için çok mu zor evet oldukça zor ama ümitsizliğin manası da yok.
İnancım yok demedim, çok olsa dedim. Zaten daha önceki mesajlarımda da bunu başarı saydığımı bin kez yazdım.
Takdir etmiyor değilim yani. Ben realist olarak yaklaşıyorum. Kuraya kalırsak gelecek ekipler bana göre sıkıtılı. Şubata kadar boşuz.
O sürede ligden daha daha kopmuş bir takım olursak, o uyumu AL alanına yansıtmalarından dolayı çekinceliyim.
Bizim ekip kırılgan. ALde yanlışım yoksa düzeltirsiniz ama geriye düşme olayını yaşamadık. Buradaki reaksiyonların ligdekiyle benzer olmasından dolayı da çekincelerim var. İkisi ayrı kulvar ama takım aynı takım. İster istemez moralinizi ve taraftar baskısını da oraya taşıma ihtimaliniz var.

Rakip kaybetmeden kaybetmeye devam ettiğimiz için lig için ümidimin olmaması normal diye düşünüyorum.

TS kadrosunda eksik kalan birkaç mevkii var (Bizim kadro daha fazla mevkkiide zaafiyet gösteriyor mesela) ve onu da ara transferde halledecekler gibi görünüyor. Yani baskın futbol oynamıyor olmaları ve tümüyle lige odaklanmışlıkları, ikinci yarıda seri puan kayıplarını gerektirmiyor. Zaten ligde hangi takım istikrarlı ve iyi futbol oynayabiliyor ki?..

Bunlar Basak ve Hatay maclarinda puan kaybetmeli. Tabi biz de kazanmaliyiz.

Geri
Üst Alt