SL 21/22 H:16 | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | MS | 11 Aralık

Doğukan siniki Anadolu fkya almam adamlar Galatasaray’a yazmış Twitter’da

Peki Fenerbahçe mi yoksa Trabzon mu şampiyon olsun. Bence bu sene şike ile Fenerbahçe olacak Yardımcı olacaklar. Yine geri geldik kaç puan farktan diyip.

Böyle düşünüyorsan bence ligi izleme. O kadar da değil.

Geçen sene Beşiktaş ittirildi de itirildi ona rağmen 2 gole kazandılar, öyle kolay değil bir takımı şampiyon yapmak.

Nuri Şahin i beğeniyorum. Real Madrid den Antalyaya. Ayrıca destekliyorum.

Trabzon puan kaybetsin diyenler nasıl bir kafadalar merak ediyorum fenerin yaklasmasindanmi zevk alacaksiniz

Yabancı kuralı TS u da etkiliyor, Siopis varken Berat oynar mı yoksa?..Uğur Çiftçi' yi transfer etmeleri ellerini epey rahatlatır. Belki bir yerli oyuncu daha alırlar...

Böyle düşünüyorsan bence ligi izleme. O kadar da değil.

Geçen sene Beşiktaş ittirildi de itirildi ona rağmen 2 gole kazandılar, öyle kolay değil bir takımı şampiyon yapmak.
Göz göre göre geçen sene önümüzü kestiler ama ? gençler maçında golümüzü iptal ederken demiştim ki sene sonu 1 golle kaybederiz şampiyonluğu. Öyle de oldu cidden. Bu sene de bizim önümüzü kesmeye devam ediyorlar.

Göz göre göre geçen sene önümüzü kestiler ama ? gençler maçında golümüzü iptal ederken demiştim ki sene sonu 1 golle kaybederiz şampiyonluğu. Öyle de oldu cidden. Bu sene de bizim önümüzü kesmeye devam ediyorlar.

Geçen sene önümüzü kestiklerinden değil Beşiktaş'ın iyi oynadığından falan bahsediyordu herkes o yüzden müstehak. Son 3 haftada 7 puanımızı göz göre gaspetmelerine rağmen sesimizin çıkmaması gibi.

İlerde daha iyi anlaşılacak yapılanlar.

Serdar Tatlı denilen herif bıraktıktan sonra Tjk maç kazanamadı sanırım.

Geri
Üst Alt