- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Doğukan siniki Anadolu fkya almam adamlar Galatasaray’a yazmış Twitter’da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener de o kapasite yok yav. Kadrosu iyi degilPeki Fenerbahçe mi yoksa Trabzon mu şampiyon olsun. Bence bu sene şike ile Fenerbahçe olacak Yardımcı olacaklar. Yine geri geldik kaç puan farktan diyip.
Soyadi herşeyi gösteriyor zatenDoğukan siniki Anadolu fkya almam adamlar Galatasaray’a yazmış Twitter’da
Peki Fenerbahçe mi yoksa Trabzon mu şampiyon olsun. Bence bu sene şike ile Fenerbahçe olacak Yardımcı olacaklar. Yine geri geldik kaç puan farktan diyip.
Ts aşırı ballı diyen foruma yazarMal lazyo belesten gol hediye etti
Ortaokulda fen bilgisi hocası vardı bulgar göçmeni, abe şinik kafalar ne yaparsınız derdiDoğukan siniki Anadolu fkya almam adamlar Galatasaray’a yazmış Twitter’da
bünyamin ve gökdenizi alalimDoğukan siniki Anadolu fkya almam adamlar Galatasaray’a yazmış Twitter’da
Ben gökdenizi hep diyorum. Büyük topçu havası var çocultabünyamin ve gökdenizi alalim
10 milyon isterler kalsın abibünyamin ve gökdenizi alalim
Göz göre göre geçen sene önümüzü kestiler ama ? gençler maçında golümüzü iptal ederken demiştim ki sene sonu 1 golle kaybederiz şampiyonluğu. Öyle de oldu cidden. Bu sene de bizim önümüzü kesmeye devam ediyorlar.Böyle düşünüyorsan bence ligi izleme. O kadar da değil.
Geçen sene Beşiktaş ittirildi de itirildi ona rağmen 2 gole kazandılar, öyle kolay değil bir takımı şampiyon yapmak.
Ne alaka. Sanki fenerle aramızda 20 puan var. Fener yaklaşırsa, bizde yaklaşırız.Trabzon puan kaybetsin diyenler nasıl bir kafadalar merak ediyorum fenerin yaklasmasindanmi zevk alacaksiniz
Göz göre göre geçen sene önümüzü kestiler ama ? gençler maçında golümüzü iptal ederken demiştim ki sene sonu 1 golle kaybederiz şampiyonluğu. Öyle de oldu cidden. Bu sene de bizim önümüzü kesmeye devam ediyorlar.
Bizim ligi ilk 3 hatta 4te bitirmemiz mucize ötesi olur ayrıca feneri ittiriyorlar o yüzden lazyo mutlaka kazanmaliNe alaka. Sanki fenerle aramızda 20 puan var. Fener yaklaşırsa, bizde yaklaşırız.
Feneri sabaha kadar ittirseler yine bi bok olmazBizim ligi ilk 3 hatta 4te bitirmemiz mucize ötesi olur ayrıca feneri ittiriyorlar o yüzden lazyo mutlaka kazanmali