SL 21/22 H:16 | Beşiktaş 4-2 Kayserispor | MS | 12 Aralık

Neyse, en azından Hikmet'in artist artist konuşmasını dinlemek zorunda kalmiyacagiz.

lan ben kaç kere alıntı yaptım klavye kafayı yedi benden habersiz post atıyor yow

Lütfen yiğit bir gazeteci çıksın ve şu basın toplantısını hikmet hocaya hatırlatsın.
O zaman haklıydı , maçın ikinci yarısında quaresma , adriano filan girmişti .

Bugünkü maçta teknik direktörü olmayan takıma 2 kez önce geçmesine rağmen maç verdi . İkinci yarı oyuna giren de Güven Yalçın , Oğuzhan filan . Hadi bakalım hikmet hocam . Bu durumu nasıl açıklayacaksın acaba . Üstelik şampiyonluğa da oynamıyor beşiktaş .

Bu arada gram üzülmedim , daha çok sevindim. Haftaya fener derbisi var. Şu fenere bir şekilde çelme takmaları gerekiyor. Beşiktaş galibiyeti fenerlileri daha da hızlandırır. O yüzden tebrikler.

Bize düşen yarın sivasta galibiyet almak . Kimsenin maçı bizi ilgilendirmiyor.

O değil de Sergeni de fena satmışlar. Bu maçta öyle izlenim aldım bir de. Bir yönetici vardı anlaşamadığı, o mu fişekliyordu takımı ne .d.d

Galatasaray ile deplasmanda oynasa dakika 90'da 15 kişi defans yapacak olan Kayserispor; bjk ve fb ile oynayınca önde olmalarına rağmen dakika 90'da tüm takım gol kovalayıp kontradan gol falan yiyor.

Çok ilginç..

Kayseri 1-0da da 2-0da da bize köpek gibi bastı hatta 3-0 olunca bunların bize garezi mi var boşa yoruluyorlar şeklinde yorumlar olmuştu . Bu maç Malatya -alanya maçına donecekken bize 30 metreden yaslayan Emrah başsan pas atamaz oldu maç döndü..

Bu hafta yenilip haftaya en kötü 1 puan yapsalardı iyiydi. Bu sonuçla yenilgileri kesinleşti gibi. Bizim kalan maçları almamız da şart oldu.

ugur demirok kazmasini izleyin 3.golden önce

Geri
Üst Alt