- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Maliyetleri uygun olsa ikisi de bizde iş yapardı bence ama tabi dediğim gibi maliyet etkin olmak şartıyla.Şu ghezzal ve rosier için savaş çıkıyordu neredeyse... Çok güzel oldu bunlarda kalması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maliyetleri uygun olsa ikisi de bizde iş yapardı bence ama tabi dediğim gibi maliyet etkin olmak şartıyla.Şu ghezzal ve rosier için savaş çıkıyordu neredeyse... Çok güzel oldu bunlarda kalması
Sarısı var zaten, ikinci sarıyı vermiyor.Çünkü sıradaki maç fb derbisiBu adama sarı vermek yasak galiba. Baya taban bu
Sarısı var zaten, ikinci sarıyı vermiyor.Çünkü sıradaki maç fb derbisi![]()
Ben hala gedson a yavşadıkları için fiyat arttırdığımızı düşünüyorum. İyi de yaptık bence.Maliyetleri uygun olsa ikisi de bizde iş yapardı bence ama tabi dediğim gibi maliyet etkin olmak şartıyla.
böyle biterse hikmet besiktasi gecip fatih hocanin arkasina yerlesiyor.su mac boyle biter insallah , Guntekinin suratini gormek istiyorum.
Twetera pompalayin yahu goruntuleriHakemin gözünün önünde yaklaşık 1 metreden rossier tabanla girdi Kayseriliye faulle geçiştirdi kartsız ..Böyle adamların aldığı her kuruş zehir zıkkım olsun şerefsiz kansizlar
Golböyle biterse hikmet besiktasi gecip fatih hocanin arkasina yerlesiyor.
agzimi s2msu mac boyle biter insallah , Guntekinin suratini gormek istiyorum.