Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.756
- 6.454
- 673
Bu daha hiçbir şeySpikerin sevincine bak. Rezil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu daha hiçbir şeySpikerin sevincine bak. Rezil.
Zajc iyi vuruyo valla. Fbnin tek özelligi oslari sutör olmasi.normalde dağa taşar gider o top çok temiz oturdu ayağına herifin
Ay o an açık değildi bende. On beş dk oldu. Bizim maçta kaldım.Bu daha hiçbir şey) Mesut gol atınca bir çıldırması vardı "dünya yıldızı mesuuuutt, Fenerbahçeli mesut!! müthiş attı müthiş"
Bizimkiler de şut özürlü.Zajc iyi vuruyo valla. Fbnin tek özelligi oslari sutör olmasi.
Irfan bu mhy felan
bunlar fwye düzgün herifler alsalardı liderliğie oynuyorlardı şuanZajc iyi vuruyo valla. Fbnin tek özelligi oslari sutör olmasi.
Irfan bu mhy felan
Spikerin sevincine bak. Rezil.
birazdan berisha 2 tane atar bu posttan sonrabunlar fwye düzgün herifler alsalardı liderliğie oynuyorlardı şuan
mallıklarına yansınlar. berisha ve rossi ağır çöp
Kanatlari, wingbackleri, forvetleri yokbunlar fwye düzgün herifler alsalardı liderliğie oynuyorlardı şuan
mallıklarına yansınlar. berisha ve rossi ağır çöp
Biz yenildik ya, bana her şey batıyor. Doğrudur.Bizim ali feribot bu ya. Her macta böyle bu
ne yazık ki 77-79 arası gol var
Ben de ezeli rakibimin kaybında hayat bulmaya gelmiştim, olmayacak golleri atıyorlarAy o an açık değildi bende. On beş dk oldu. Bizim maçta kaldım.![]()