SL 21/22 H:16 | Gaziantep FK 3-2 Fenerbahçe | MS | 13 Aralık

Nelsson'a 7, Cicaldo'ya 6 vermeye hic gerek yokmus. Morutan biraz uygun ama onu da 10 dk oynatiyor. 2 sezondur takimda on libero yok aldigimiz mevkiilere bak

Hocayın en anlamadığı şey dransfer bi marcoyu tutturdu. Ondan önce 2 milyona GARY gibi bir star bile aldık. Şimdi öyle topçumuz yok

Nelsson'a 7, Cicaldo'ya 6 vermeye hic gerek yokmus. Morutan biraz uygun ama onu da 10 dk oynatiyor. 2 sezondur takimda on libero yok aldigimiz mevkiilere bak
nelsson'u beğeniyorum. bu ligde şampiyon olacak takımın ilk 11 oyuncusu olacak düzeyde. bir noktada satmayı hedeflersek aldığımızdan fazlaya gönderebileceğimiz ortam oluşabilir gelecekte. daha hesaplı harcayabilirdik ama onun özelinde zarar etmeyiz bence.

rumenlere bence hiç girmeyecektik. oradan ne futbol olarak ne de bonservis olarak kazançlı çıkabileceğimizi sanmıyorum.

nelsson'u beğeniyorum. bu ligde şampiyon olacak takımın ilk 11 oyuncusu olacak düzeyde. bir noktada satmayı hedeflersek aldığımızdan fazlaya gönderebileceğimiz ortam oluşabilir gelecekte. daha hesaplı harcayabilirdik ama onun özelinde zarar etmeyiz bence.

rumenlere bence hiç girmeyecektik. oradan ne futbol olarak ne de bonservis olarak kazançlı çıkabileceğimizi sanmıyorum.
Nelson'u ben de begeniyorum su an ama stoperde Alpaslan on liberoda Fernando Melo Souza Siopis tipi biri olsa daha iyi oynardik.

Fener artik kazanmali, bize ne Trabzon'dan baska turlu radikal kararlar alinmiyor bizim camiada.

Antep'in sol beki kotu. Guray kadroda yokmus isin kotusu

Ferdi kendini ufacık darbeyle yere atıyor hakem VAR onayı almadan oyunu baslatamiyor bile..Serdara dokundular hemen hakeme işaret çaktı el bile olmayan pozisyonda yine Rossi bağırdı hemen..
Bunlar sahalarda olmaması gereken hareketler ama bu ligde bunlar işliyor..
Biz %100 luk penaltida bile hakeme itiraz edemiyoruz.. Senin sesin çıkmazsa hakem insafa gelip hakkımı verir diye beklemeyeceksin.. Bizde oyun da bok gibi arzu istek de bok gibi

Geri
Üst Alt