- 20 Mayıs 2011
- 22.107
- 9.496
- 1.623
Morutan , Muhammed hatta Oğulcan şart.
Babel ve Ömer’i asla almamalı bu maç.
Babel ve Ömer’i asla almamalı bu maç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapalan takimlara pozisyon yaratamiyoruz. Bu sistem sorunu. Transfer bu isi cözmez sanki.
Saçma yahu. Gradel'in uzaktan 2 şutu yüzde 31, Feghouli'nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonu yüzde 9.yaw şu xgyi anlamadım bu maç için. fegulinin posyonun %10dan daha net idi. garip olmuş
3.bolgeye girislerimiz disinda iyi top yaptik bence ozellikle son 20dk.Bakmadım bakmakta istemiyorum yussufcum tum hevesim kaçıyor lig maçlarında. Yine kotuyuz sanırım. Senden bir degerlendirme almak isterim. Ona gore belki izlerim 2.yariyi
Yedlin -> OğulcanDıagne Feghulı Yedlin çıkmalı
xgy inanan aveldir diyelimSaçma yahu. Gradel'in uzaktan 2 şutu yüzde 31, Feghouli'nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonu yüzde 9.
Her maç 5 tane değiştirip belki biri atar diye bekliyorÖmer girecek Ömer. Fatih Terim'in kurtarıcısı. Sonra Babel, Emre Kılınç girecek. Dakikalar 80 olduğunda Morutan, Mohammed girecek. İyileşmiş olsa Arda'yı bile oyuna alırlar.
Yav öne geçip kaç maç verdik ne farkı yav. Bu takım 2 golü zor atıyor maçtaHangi sistem arkadaş.Hala transfer çözmez diyorsun.
Kafamı buluyorsunuz insanlarla arkadaş.
sivas bize nasıl oynuyorsa avrupada biz rakiplere sivas gibi oynuyoruz.
Orada kazanma zorunluluğun yok.Daha çok boş alan bulundu.Belki grup maçları tekrar oynanda aynı başarı olmayacak.
Hala oyunculuk birşey yok demeyin arkadaş.
Başımızdakilerde sizin gibi düşğndüğü için bu kadar puan farkı var.Ne olur gerçekleri görün.
Belki şu maçda birşekilfe golü bulup farka gidilecek sivad açılacak falan.Ama bu kadroyla bizim bir ileri iki geri durumumuzu değiştirmeyecek
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
taylan olayını yapmaz abartmayalım rtaşMorutzan Mohamed in
Soso Diagne out olmalı
Ama hoca muhtemelen Taylanı çıkarıp Halili alıp ortasahayı rakibe vermeyi tercih edecektir