Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.526
- 55.750
- 4.478
nando
yedlin alpaslan nelsson pva
berkan
morutan cica
baris mo kerem
yedlin alpaslan nelsson pva
berkan
morutan cica
baris mo kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 143757
Gizlenmeye çalışsak da haliyle objektife yakalanmışız
Ekli dosyayı görüntüle 143758
Mostafa Mohamed de şey havası var, hani halı sahaya gittiğinde maçın sonuna doğru haydi sen de forvete çık dediğimiz tipler vardır ya gol atmak için heycanlanır sürekli defansın arkasına koşar olur olmadık yerde öyle sanki hiçbir futbol altyapısı almamış gibiMostafa'nin bonservisini alacaksak eğer bi şeyler kanıtlaması lazım, Diagne'yi satmak istiyorsak oynatıp gol arttırmamız lazım. Değişik bi ortam bakalım neler olacak.
Mostafa Mohamed de şey havası var, hani halı sahaya gittiğinde maçın sonuna doğru haydi sen de forvete çık dediğimiz tipler vardır ya gol atmak için heycanlanır sürekli defansın arkasına koşar olur olmadık yerde öyle sanki hiçbir futbol altyapısı almamış gibi
Takımın bağlantı rolü nasıl oynanır, takımını nasıl ileri taşırsın hiçbir fikri yok top sağ beke geldiği an hemen defansın arkasına koşmaya başlıyor ulan pas kanalı bile yok adamın Mostafa Mohamed 'e pas atabileceği
İlk geldiğinde böyle değildi bu adam sırtı dönük rakiple göğüs göğse boğuşuyordu sağa sola topları atabiliyordu ezbere tamam fizik olarak geriye gidebilir formsuz olup golden uzak kaldığı bir dönem olabilir ama resmen forvet özelliklerini almışlar adamdan, hı korkarım ki Morutan 'a da aynısı olmasın
Handikapli galibiyet bekliyorum
0-2
0-3
Muslera
Yedlin Alpaslan Nelsson Omer
Taylan Berkan
Morutan Cica Halil/Babel
Diagne
Kerem, Pva, Marcao dinlendirilmeli
Marcao lazio sakat sakat oynamis diyorlardi o yuzden dinlensin dedim.Umarim, Kerem ve Marcao'yu dinlendirme gibi bir hata yapmayiz su asamada. Hele ki Marcao. PvA icin de gecerli olsada Omer ile baslanabilir.
Marcao lazio sakat sakat oynamis diyorlardi o yuzden dinlensin dedim.
Pva da asiri yorgun gozuktu lazio macinin sonlarina dogru.
Handikapli galibiyet bekliyorum
0-2
0-3
Muslera
Yedlin Alpaslan Nelsson Omer
Taylan Berkan
Morutan Cica Halil/Babel
Diagne
Kerem, Pva, Marcao dinlendirilmeli
Insallah kazanirizNormal sartlarda bizim mac sonuclarini hakemler belirliyo olsa da gollu galibiyet mümkün bizim adimiza.pekala gol yiyebiliriz ama goller atacağız![]()
Serg geçen bebek gifi paylaşmıştım bulamadım. Tekrardan paylaşır misinInsallah kazaniriz