⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Sivaslılar hakeme tepki gösteriyor. Şu maçta nasıl bu kadar tepki olur adam çıldırır yemin ederim.

Ama hep bizim pısırık ruhsuz oyuncular yüzünden .Hem yeteneksizler hem hak arama noktasındda rezalet.Dünya umurlarında değil.Ne kadar pısırık sessiz adam varsa toplamışlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kerem bugün çok kötü ama ayağına güvenilecek başka oyuncu olmadığı için sahada kalmalı

Taylan-Berkan , arkada beklediğimiz Avrupa maçları için fena değilse de topa sahip olmamız gereken böyle maçlarda ayak kaliteleri sebebiyle takım oyununu acayip baltalıyorlar. Üstüne Kerem de eskisi gibi devamlı top kaybetti bugün. Zor maç.

her zaman olduğu gibi değişikliklerle çıkmalıyız ikinci yarıya

Bizimkiler orta sahayı geçince amatör topçulara dönüşüyor büyük takımın bu kadar fazla pas hatası yapması normal mi?

Sivas iyi değil. Biçmeye çıkmışlar resmen.
Oynatmaya da niyetleri yok. Yerde geçti tüm maç.
Çok sinir oluyorum böyle oynatmayan takım, hakem oldu mu da.
Bizim de ne oynadığımız belli değil gerçi. AL ile burası arasında ciddi bir fark olduğu aşikar.
Orta sahan vasatsa maalesef sonuç kaçınılmaz oluyor.
Kazansak bile mak. 0-1 lehimize bitecek müsabaka. Şut deneyelim bol bol.
Başka türlü zor görüyorum golü de.

sivas kadar şikeci adi namussuz bir alçak takım yoktur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ligde Taylan ve berkan ile olmayacagini anladigimiz kacinci maç ya. Kapanan anadolu takimina karsi berkanin 100 km falan kosmasinin hic bir anlami da önemi de yok. Bu takima net 2 os gerekiyor. Artik beki mi yerli yapariz kaleciyi mi bilmem ama böyle gitmez

Bu takım bırak bir tur geçmeyi UEFA'da gol atamaz o derece. Milleti UEFA ile oyalıyorlar. Onlar da biliyorlar gelen takımlar kevgir edecek bizi. Bu takımda topu ayağında tutabilecek bir Allah'ın kulu yok. Hepsi benden gitsin de nere giderse gitsin derdinde. Taktik desen yok, mücadele desen yok, Şu yok, hızlı oyun yok. Artık genç menç hikayesini de geçin. Görüyoruz yaşlısını da gencini de.

Sivas bize ezelden beri düşman neden şaşırdınız bugün anlamadım

Bu kadar temposuz oynamak yerine hızlı baslayip gol arasan tempo yapsan da ikinci yarı işin kolaylaşsa mesela. Resmen defanstan top cikarmak 10 dakika sürüyor.

Geri
Üst Alt