⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Şu pozisyonda sadece luyi ye mal diyen ağır maldır.

Napsaydı bıraksaydıda yatabaremi çıksaydı hava topuna.

Birbirine seslenmeden çıkarsan asıl mallık o işte.

ULAN GALATASARAY'IN YİNE PENALTISI VERİLMEDİ ALLAHSIZ KİTAPSIZLAR YİNE YEDİLER PENALTIMIZI ŞAKA GİBİ.

Abi şu pozisyonda VAR nasıl çağırmaz Allah için biz ne izliyoruz bu nedir lütfen ya? Ya çıkın kardeşim Bi açıklama yapın yeri yerinden oynatın sizin gibi yönetim de olmaz olsun bu nedir ya? Gördüğüm en net penaltı daha nasıl penaltı olacak yeter bıktım Vallahi yeter ya! Yönetim görevini yap yapamıyorsan istifa et yeter artık.

Koca Galatasaray'ı şamar oğlanına çevirdiler yeter ya.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Musleranın hatası, Luyindamanın önce olduğunu gördü avantajlıydı Luyi. pas vereceği kişi Nando ama topa hamle yaptı.

Luyi nin o topu bırakmayacağı çok ama çok belliydi ki pozisyon gereği bırakmazda zaten.

5 kez bakıyor musleraya - CART YEŞİL adam koşuyor ona ragmen kafaya çıkıyor ya ....

demek kimse konuşmuyor Bırak falan filan....

Aynı luyindama çizgide anca golü izledi. Boşa itiraz ediyorlar - atacak tabi herifler 0-0 maç

Umarım ciddi bir şey olmamıştır.

şerefsiz sivas birde seviniyorlar Allah hepinizin belasını versin kökünüzün ayağını elinize veirrler umarım

arkadaşlar gol öncesi %100 penaltı var. bu mevzu yönetimle felan çözülecek şey değil.

en sonunda insanları çıldırtıp kendilerini vurdurtacaklar.

Malca kafa vurmasi dusuk iq belirtisi falan da asil mr lik kalecin yerde yatarken devam eden herife kaleci yerde deyip itiraz etmek yerine kosup basiyo kaleye geciyo falan...İyi insan kotu oyuncu

Muslera o pozisyonda çıkmamalıydı , umarım ciddi bir sakatlığı yoktur

istedikleri oldu ya. vermediler penaltıyı sivasta attı işlem tamam. üzerine bide muleradan olduk abv

Geri
Üst Alt