⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Yan toplarda tabi başarılı olur Şaşal çünkü Galatasaray kullanıyor

Hee +30'a milyonlari sacmaya devam sampiyon olamiyoruz ya. Gerekirse seneyede olmayalim. Yeterki dogru adimlar atilsin. Yasi gecmis adamlardan biktim, milyonlari sacacakta durumumuz yok.

Gol tamamen Musleranın hatası. Çıkmasa gol olmayacak. Çok acemilik yaptı.

taklacı güvercin luyindama bikac takla atsın da birileri yine topçu sansın bu herifi.

Bu gidişle olay çıkıcak bi yerde alanen milleti kışkırtıyolar

Bu kötü futbolun, bu durumun bir cezası olmalı arkadaş. Başlarım UEFA kupasına. Sanki bana final oynayacak şu kadro.

Yok öyle rahat rahat oturmak. Sorumlular cezalandırılmalı. Bu ne ya!

Pozisyonda iki oyuncu da hatali. Muslera o topa cikmamali bu birinci hata. Hadi cikti Luyindama kalecinin geldigini gorup birakmasi lazim. Luyindama da beyin olmadigi icin o da kendini ayarlayamadi.
2 side hatalı ama en çok hatali Muslera denen arkadaş. Bu sene kulak arkamızda bırakmadı verdi veristirdi

Her sene düzelir diye bekledik

Adam 4. senenin sonunda takımı getirdiği noktaya bak

17 haftada lige havlu attık

Küme düşmeme mücadelesi vereceğiz

Ve halen biatçileri var burada

Bu taraftar olası bir durumda AL gider TR kupası da giderse ne yapacak. Morutan diyoruz oynasın, taraftar istedi girdi diye suç bize kesiliyor kötü olunca, aldıran ben miyim,itira eden tek oyuncuyu ekip kenara alıyor, anı bölüyor, böyle saçmalık mı olur. Yönetim ateşkes derdinde...Bu takım anadolu fc gibi şu an. Geçen seneden bile kalite anlamında geride. Bunun suçlusu biz değiliz. Eşref de bundan fazlasını yapmazdı ama en azından Terim de olmazdı. Miladını doldurdu. Bugün yerinde x kişi olsa kovulmuştu.

Geri
Üst Alt