Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.643
- 13.346
- 2.463
Bekler de hücumda çok zayıf, Oğulcan’ı sağbek denese bari ligde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahi Morutan ne oldu?En son basın toplantısında bizzat ben isim vererek istemiştim kendisini çünkü.Bu taraftar olası bir durumda AL gider TR kupası da giderse ne yapacağız. Morutan diyoruz oynasın, taraftar istedi girdi diye suç bize kesiliyor kötü olunca, aldıran ben miyim,itira eden tek oyuncuyu ekip kenara alıyor, anı bölüyor, böyle saçmalık mı olur. Yönetim ateşkes derdinde...Bu takım anadol fc gibi şu an. Geçen seneden bile kalite anlamında geride. Bunun suçlusu biz değiliz. Eşref de bundan fazlasını yapmazdı ama en azında Terim de olmazdı. Miladını doldurdu. Bugün yerinde x kişi olsa kovulmuştu.
Taktik açısından sınırlı bir hocayla bukadar oluyorYalan dolan
İşler bu hale gelince uydurulmuş bir söz o
Avrupa için Ligi feda etmişmiş
Haydi oradan bea
Kimi kandırıyorsun sen
Terim devam etsin düşerizKüme düşme hattıyla aramızda 9 puan var, kümede kalır mıyız?
bunu konuşmak için henüz cok erken ama bu hızla devam edersek o 9 puanı hızla eritiriz, rize veya Kasımpaşa ikisinden birine yetişmek lazımKüme düşme hattıyla aramızda 9 puan var, kümede kalır mıyız?
Topu atabilrn adam mi var sahada. Getir lewandowskiyi adam depresyona girerMostofa topa dokunamadı.
Biz oynasın deyip kötü olunca, bize kesiliyor faturası ne olcak....Sahi Morutan ne oldu?En son basın toplantısında bizzat ben isim vererek istemiştim kendisini çünkü.
Şöyle saçma sapan sorular sorup durmayın. Espri mi yani şimdi bu.Küme düşme hattıyla aramızda 9 puan var, kümede kalır mıyız?