⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Muslera, geldiğinden beri bu tür çıkışlarda çok fazla hata yapıyor; rakibe gereksiz faul yaparak, yahut kendi adamını bozarak...

Bu pozisyonda Luyindama' yı hatalı görmüyorum...Konfüçyüs' ün ''Defans oyuncusunun müdahale alanındaki topa kaleci çıkmamalı'' buyruğunu hatırlatma gereği hissettim..

Neymis Berkan supermis top stop edemeyen oyuncu balta gibi adam hic bir yetenegi olmadigi icin safi kosuyor

Taylan ikinci lig topcusu yoruma gerek yok
Cicaldau iyi topcuymus skora etkisi yok
Halil muthis potansiyel 50 tane pozisyondan birini atamiyor
Ucuncu ligten gelen kerem takimin superstari
Morutan oynamaz Muhammed oynamaz Gamsiz Diagne her mac sahada

Bir buyuk takim dusunun ucuncu ligten ya tutarsa diye aldigi adamin sirtina binmis gidiyor Keremi kotulemek degil olay yapilanma hatasi Van Anholt denen topcu sirk topcusu net forma adaleti yok disiplin yok Yetenek hic yok basarida olmaz birak git kardesim nefret ettim senden yeter yahu egonuda al git bodruma artik yaslandin senin donemin bitti kabul et

Yalnız böyle oynamaya da hakkınız yok.
Avrupa'da hedefimiz var diyip, marta kadar öylesine takılamazsınız ligde.
Hesap verecek var mı

FT'yi en çok eleştirenlerden biriyim ( daha doğrusu tüm teknik kadroyu)
Bu maçta ama futbolcularda ya çıkalım oynayalım bir şey yok - isteksiz ligde hep.

Selçuk ve Necati rezalet ötesi - Luyindama ne olduğunu bildiğimiz bir adam , şaşırmıyorum bazı şeylere ama sözleme yenilenmiş olması soru işareti.

Sİvas deplasmanında 1 puana OK'dim ama bu maçı şu şekilde kaybediyor olmak çok tatsız.

Hakem penaltı verse 1-0 biz önce olacaktık..

Tamam kötü oynuyoruz ama hala göremiyorsunuz gerçekleri

Kötü oynuyoruz ve bu oyunla hiçbirşey yapamayız bu tamam da

Benim kaderimi dandik bir hakem bozuntusu belirlememeli
VAllahi kusura bakma. Oynadigin bir gram futbol yok sonra hakem penalti vermedi diye mi mac gitti? Sivas'in golunu de mi hakem atti? Biktim butun sucu hakemlere atmaktan. Penalti pozisyonumuzda bir Allahin kulu cikip itiraz etmedi. Takimin ozeti bu.

Hakem penaltı verse 1-0 biz önce olacaktık..

Tamam kötü oynuyoruz ama hala göremiyorsunuz gerçekleri

Kötü oynuyoruz ve bu oyunla hiçbirşey yapamayız bu tamam da

Benim kaderimi dandik bir hakem bozuntusu belirlememeli
cicanin gradele basmasi net penaltiydi bu arada luyindama allah seni bildigi gibi yapsin.

1. riza
2. h karaman

bize karsi yer yilin macina cikiyorlar

Geri
Üst Alt