⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

bu maç herkese yazar arkadaşlar.

Morutan'ın olmaması , Fegu ısrarı gibi konuları FT'ye. (Orada bu tür karar verecek cesareti olmayan teknik kadro diye geçinen arkadaşlar ayrıca)

isteksiz topu topçulara yazarım.

Penaltı verilmemiş olabilir- herkese olabilir....oraya gelene kadar elle tutulur zerre yok birde eskisine dönüp form tutmuş muslera sakatlandı üstüne.

Ben artik bisey diyemiyorum.sacmasapan yenen goller,ligde galibiyet almakta zorlanan bi takim

Hakem penaltı verse 1-0 biz önce olacaktık..

Tamam kötü oynuyoruz ama hala göremiyorsunuz gerçekleri

Kötü oynuyoruz ve bu oyunla hiçbirşey yapamayız bu tamam da

Benim kaderimi dandik bir hakem bozuntusu belirlememeli
Diagne'nin pozisyonunun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok . Benim korkum Sivas'ın penaltısının verilmesiydi. Hakeme söylenecek hiç bir şey yok. Pozisyonumuz yok.

Öne geçsek bitireceğiz maçı. 1 değil 2 değil 3 değil. kaç puanımızı yedi şerefsizler saymayı unuttum artık. kötü oynuyorsak bu haldeyken bile 10+ puanımızın yendiği gerçeğini değiştirmiyor. Ligin kaderiyle milletin hakkıyla oynuyorlar namussuz haysiyetsizler. Napıyorsanız yapın ama bir şeyler yapın artık başkan bey, zahmet olacak ama.....
topçular da ayrı komedi. o pozisyon fbnin bjknin başına gelse hakem vardan çağırılana kadar başında kümelenirler penaltıyı alırlardı. leyla gibi sağa sola bakıyorlar bir tane itiraz eden yok.

Bravo takım, bravo terim, zerre şaşırtmadın. Morutan gibi bi oyuncan, çalım atar şut atar pas verir. 5 değişiklik hakkın var ama morutan oyuna alınmıyor. Defolun artık.

gene çaldılar mı lan galibiyeti,alıştırdılar kızamıyorumda daha..Belmas hayal kırıklığı oldu,altında kalacağın laflar edersen doğrarlar

Evet Kukla başkan olağanüstü toplantı yapacak mısın? Avrupa maçı olası elenme durumunda büyük karar alabilecek misin? 2 sorunun cevabı bu takımın kurtuluşu bir nevi.

Bu sene bu takımın maçını bir daha izlemem malum şahıs kovulmadan. Şu sahada oynanan oyun, yapılan değişiklikler, oyuncu tercihleri kanser sebebi

Terim lyundama feghuli mustafa muhammed taylandan ve o ruhsuz vasıfsız yardımcılardan kurtulalak en azından geleceğimizi kurtarabiliriz

Yeter yahu bu sivasada yeniliyorsaniz indirin kepenkleri. Ama Hakemde diagnenin pozisyonunda yine yapti yapcagini.

futbolcular kendi aralarında anlaşıp çıksalar maça çok daha iyi maç çıkaracklarına eminim... teknik ekibimiz tam anlamıyla bu maçtada felaketti, takımı maça hazırlamadıkları da gayet açık... ayrıca o penaltıları yiyen hakemin ve şerefsizce gol atan sivasında ..........

Geri
Üst Alt