⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Önümüzdeki ilk turda eleneceğimiz avrupa liginde gruptan çıkmak geleceğimizi çaldı meğer. Gruptan çıkmak kurtardı sinyoru. Yoksa belki utanır da bırakırdı yakamızı artık.

Hocasiz Besiktasin gerisindeyiz saka gibi kimse farkinda degil heralde.

Insanda utanma olur ya,morutan silksin sizi les teknik heyet

mutlaka daha iyi oluruz ama şampiyonluğa yetmez. bu kadronun feci kötü olduğunu düşünüyorum.

bence taraftarın büyük çoğunluğu kendini kandırıyor
yeni gelen hocayla takımı tanıyamaz kadar iyi halde görebilirsin, futbolcu performansında hocanın etkisi çok önemli. mesela lampard ile chelsea ne haldeyken aynı kadroya tuchel gelince takım tanınmayacak kadar iyi hale geldi şl şampiyonu oldu.

Yahu şu soktuğumun hayatında başımızdaki yöneticiler bir yandan, ekonomi öbür yandan hastalık bir diğer yandan yahu yüzümüzü güldürecek bir sen varsın. Sen de sıçtın ağzımıza. Yahu söyle bana şimdi ben ne bok yiyeyim.

Bu oyuncu grubu hakemler kusursuz olsa dahi ligi ilk 5te bitiremez takımın içinde bir tane bile ruh yansıtan oyuncu yok herşeye razı olan takımı 3.kume takımı.bile.yener

Bu sene bizim maca cikan butun Var Hakemlerin Allah belasini versin.Umarim coluklarindan cocuklarindan ciksin.Bi kerede uyarin ulan su hakemi.Hocam gel su pozisyonu izle deyin olmezsiniz ulan ölmezsiniz.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla gole sebep olan hata yapan takım Galatasaray. Hediye.

Diagne'nin Fenerbahçe'ye attığı gol faul ise bugün kendisine yapılan hareket 100 kere penaltı. Ama bizim futbolcularda da var, başka takımlar 10 kişi ile sarıyorlar hakemin etrafını, bizimkiler ise kuzu gibiler.

Kaleciyi kaptan yapmışız adam kaleden çıksa otomatik sarı görüor o yüzden çıkmıyor artık. Heriflerde ziya ilk yarının sonunda saçma bişey için uçarak hakemin yanına geldi itraz için onu gören sivaslılar da saldırdı hakeme. Kaptanın yönlendirmesi lazım bunları

Geri
Üst Alt