SL 21/22 H:17 | Fenerbahçe 2-2 Beşiktaş | MS | 19 Aralık

Ön libero bassın top çıkarsın yeter diye bekliyoruz da gol atanı da büyük nimet 11-12 Melo gibi.

rakibe karsi en ufak bir saygilari dahi yok
macin basindan beri küfür ediyorlar
bunlara maglubiyet yakisir
kendini begenmis, küstah, ukala pis bir camia fb camiasi.

Ali koç denen provakatör beinsportun kameralarını oraya yerleştirtmiştir

Attığı golller dışında söylüyorum melo 2 abicim bu adam. derbiyi böyle adamlarla alırsın bu adam geçen sene takımını çok net şamp yaptı.. bedava josefi almayan aklımıza sıçayım çok bağırdık buradalarda çookk

abartmıyorum olanı söylüyorum. yedek kaleci dedim mi oynadığı maçta çuval olacağı belli bişey bizim için. sıkmadı mı bu durum? altyapıdan bilmem neden diye kaç yıldır? 2. kaleci işi hiç mi dikkate alınmaz, hiç mi bakılmaz bunlara.

rakiplerde hatta hiç bir takımda bu kadar absürt bir durum yok.

berke üzerinden konuşmuyorum tek. onun için de iyi veya kötü bir kaleci diyecek kadar değerlendirme yapamam fakat en azından kaç maçtır bu çocuk duruyor ve hatırlamıyorum pek sıvadığını.

kurtarışı geçtim hadi sen ismail ile eray ile derbilere çıksan olacakları az çok biliyoruz

normalde yapmam zaten milletin şuyu buyu diye, senin düşüncen gibi hazırda bekliyorlar derim. ama bu durum cidden farklı sıktı yani. GS'nin 2. kalecisi hiç bir takımda forma göremeyecek kadar yeteneksiz nasıl oluyor?

Ekli dosyayı görüntüle 144335

kucağa giden topu alıyor herif. gelenek gibi ufuk ceylanlar, eraylar, ismailler bitmiyor.
Yav herifin vurduğu topu göremedi bile. Fotoğraftan bütün goller kucağa, yavaş görülür.

Burada derdim ismaili aklamak değil elimde olsa tesislere almam ama elin boklusunu aşırı övüyoruz.

Mükemmel bir gol izlediğimizi düşünüyorum.

De Souza iyi bilenmiş iyi kuduruyorlar. :):)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt