- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Sıkıntılı bir skor çıkabilir bu maç malesef. Marcao banko kırmızı görür gibi sonrasında film kopmaz inş. İçim şişti yemin ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimden faydalı olurEmre B golden sonra sevinmedi mi ben mi yanlış gördüm? Bize mi yanlıyor bu götten bacak
Film kopali 3 sene olduSıkıntılı bir skor çıkabilir bu maç malesef. Marcao banko kırmızı görür gibi sonrasında film kopmaz inş. İçim şişti yemin ediyorum.
emrenin gizli gsli oldugunu herkes bilirEmre B golden sonra sevinmedi mi ben mi yanlış gördüm? Bize mi yanlıyor bu götten bacak
Şapşal bunlar.Galatasaraylı taraftarlar “TFF İstifa” “Yönetim uyuma takımına sahip çık”
Terim ve muhteşem yardımcıları çoktan kovulmalıydı. 3 yıldır koca bir sıfır. Kupa bile alamadık.Bizde başkan yok problem o
Sakın öyle deme renktaşTamam hakemlerde varda şu oyun nedir ya ayıp be başımızdaki teknik direktör olacak adamda az bir utanma duygusu varsa şu maçtan sonra bırakır gider ayıp be
GelsinEmre B golden sonra sevinmedi mi ben mi yanlış gördüm? Bize mi yanlıyor bu götten bacak