⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Topu muhtemelen başakşehir alacağı icin kazaniriz

Simdi baktimda macin haritasi bi boka benzemiyo,ayni ligdeki hakemler gibi.ama bu mactan ümidim var.cunku hoca iyi bi döneme,kendisinden iyi bahsedilecegi bi döneme giriyor gibi görünüyor

Yönetim topçular falan tepki vermiyor artık duruma taraftar el atmalı. Ortalığı ayağa kaldırmalılar, itin götüne sokucu bi protesto şart

korkuyorum

stefano-okaka-of-istanbul-basaksehir-celebrates-after-scoring-his-picture-id1341308658

kalede ismail mi olacak fatih mi
fatih olmalı tabii ki de. herif uefa listesinde yabancı sayılıyor ok, ligde de çipe altyapı kontenjanından kadroda ona da ok ama muslera sakatken çipe'yi oynatırsa FT net bir tekmeyi hak ediyor demektir. puh deriz

Basaksehirin ligde oynadigi maclari izlemedim son dönemde ama bildigimiz oyuncularla devam ediyolar.bizde kale soru isareti evet ama marcao ve nellson var.yani rakibi kaleye yaklastirmaz,on tarafta son vuruslar yerinde olursa galip geliriz zaten.dispilin,bolca gayret ve yetenek yeterli

Pva bu maçta sağ taraftan korner frikik falan kullanmasın bı zahmet viscaya boş arazi vermek gibi bir lüksümüz olamaz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli ki kimse izlemiyor bu ligi dogru duzgun, Basaksehir baya kotu oynamasina ragmen aldi aldigi sonuclari. Takimimizin kolay mac kazanmasi imkansiz ama bu maci kazaniriz

belözoğlu el öperse handikaplı alır başşak

gerçi cezalıydı hoca, pardon

Geri
Üst Alt