⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Terimist popüler hesaplar tarafından sosyal medyada yerin dibine soktukları Moha sayesinde alınmış bir puan daha.

Normal şartlarda başak diğer Anadolu takımlarına göre bir iki tık daha zor, bu normal derdim, beleşe puanlar dağıtmasaydık!

Başka yoruma gerek yok. Her şey ortada. Üç yıl bu takıma şans verecek olanlar sorumludur bundan sonra olacaklardan...

Teknik heyetin acilen katl vaciptir.
Ulan heriflere
Ne frikik atmayı öğretebiliyorsunuz
Ne duran top kullanmayı
Ne rakipten nasıl topu söküp alabileceğini
Ne pozisyonda nereye pas atacağını.

Arkadaş siz niye bu kulübün teknik heyet listesini işgal ediyorsunuz.

Halil senin kadar da malını görmedim kalenin içine topla girme fantezin mi var lan ya şut çek yada yandaki iki tarafta kabak gibi boş olan adamlara pas at.

Oğulcan oynamalı o kanatta. Net. Doğru oynadı. Eldekilere bak… kimlerden medet umuyoruz artık.

Şurada Babel'e sert bıraksana be Cica. Ne bileyim Nelson barajda olsa sola da Mohamed'i yerleştirin. Ona çıkartın topu yine gol şansı. Daha garantisi varken şut neden. Rakibin hepsi barajda. Hiç mi düşünemiyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 144254

Onu düşünebilecek bir tane kafası çalışan adam yok takımda.

Maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatlandığı pozisyonda Keremin önüne atsa pozisyon olacak Ama sakatlandı mal. Geçmiş olsun der bir daha yuzunu görmemek dileğiyle

Şurada Babel'e sert bıraksana be Cica. Ne bileyim Nelson barajda olsa sola da Mohamed'i yerleştirin. Ona çıkartın topu yine gol şansı. Daha garantisi varken şut neden. Rakibin hepsi barajda. Hiç mi düşünemiyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 144254
Delirdim ya TV’nin karşısında. Barajdakiler Babel’le Başakşehirliler arasında seti kursalar Babel altı pastan top yuvarlar kaleye. Aptal bir takımız biz, en ufak bir zeka kırıntısı yok.

6 maç oldu. Ha gayret koçlar, 2019-20 sezonundaki 10 maçlık kazanamama rekorunu yakalayıp geçmemize az kaldı!

Şu son dakikadaki pozisyon bizim kalenin önünde olsa, hareket dışarıda başlayıp içeride bitiyor derler, penaltıyı da zart diye çalarlardı zerre şüphem yok.

Galatasaray çok zor gol atıp, aynı anda çok kolay gol yiyen bir takım haline geldi malesef. Bitiricilik anlamında inanılmaz kalite eksikliği var hücum hattında. Öyle böyle değil.

Geri
Üst Alt