⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Fatih
Oğulcan Nelsson Marcao Aanholt
Berkan Cicaldau
Emre Morutan Kerem
Mustafa

Barış ve Diagne sonradan oyuna girebilir ama Fatih Terim varken puan almayi unutun.​

Terim'in son maci olur diye dusunenler yaniliyor. UEFA'dan elenmedigimiz surece isterse 5 yiyelim yine birsey olmaz.

Benim anlamadigim sey. Bu sene Yari Final oynarsak bile, neye yarayacak? Bu gidisle ligde ilk 5e giremeyecegiz. Gelecek sene avrupada olmadigimiz an ne olacak? Hoca bunu basari olarak mi satacak taraftara?

İzlemeye bile gerek yok. Hiç olmazsa boş yere sinir krizi geçirip stres olmayacağım.

Abv!!

Benim anlamadigim sey. Bu sene Yari Final oynarsak bile, neye yarayacak? Bu gidisle ligde ilk 5e giremeyecegiz. Gelecek sene avrupada olmadigimiz an ne olacak? Hoca bunu basari olarak mi satacak taraftara?
UEFA kupasini hayal ediyor ama sadece hayalde kalir.

Mantiklisi Ziraat TR kupasina asilmak olacak.

Artik hamsilere bakmanin bi anlami yok. 2. Siradakiyle puan farkina bakarak gitmek gerek. Avrupa hedef olmali. Hoş böyle yapsak da bu maçı alırmıyız zor. Bi bücür kaldı sevindirmediğimiz ona da güzellik yapar hocam.

Kiminle tartisiyorduk unuttum ama bizim takim duserse tam duser demistim. Simdi 5 hafta mi ne oldu. %99 basak ve Adana maclarini da kazanamayiz gibi.
Burak Elmas'in gidisati bire bir Ali Koç ile paralel gidiyor. Yanilmiyorsam onlar da AL'de grubu gecmislerdi ama ligde dusmeye oynadilar. Allah'tan dusme potasinin puanlari rezalet yoksa 2 hafta sonra 16. veya 17. olabilirdik.
Şu anda tek endisem Gedson filan bize niye gelsinler? Valla adimiz Galatasaray olmasa dusmeye cok musaitiz.

Bir 3 puan da damadinin kuzenine hediye eder.

Fatih
Oğulcan
Nelsson Marcao Aanholt
Berkan Cicaldau
Emre Morutan Kerem
Mustafa

Barış ve Diagne sonradan oyuna girebilir ama Fatih Terim varken puan almayi unutun.​
Ha
Ney
Ha
Fatihin floryada olduğu bile meçhul yav.
Emre denen herifin direkt menajerini çağırıp kendine kulüp bulması istenmeli.

Ha
Ney
Ha
Fatihin floryada olduğu bile meçhul yav.
Emre denen herifin direkt menajerini çağırıp kendine kulüp bulması istenmeli.
yazi tura atip secelim kalan 3 oyuncuyu
jankat-ismail-fatih-berk
sag bek ömer bayram bile olur, yedlin efsane
sag kanada kimi koysan oynamiyor

Geri
Üst Alt