⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

en azından emre zibidisine puan göstermeyelim. belki tüm camia için ayağa kalkış maçı olur.

ts nin 3 maçıda zor nwakame yok; 5-6 puan kaybetseler ve 3 te 3 yapsak en azından farkı 10'a düşürsek 2.yarı çok şey değişir. ben hala umutluyum çünkü 2.yarı +2 hafta daha fazla oynanacak eski liglere göre.

en azından emre zibidisine puan göstermeyelim. belki tüm camia için ayağa kalkış maçı olur.

ts nin 3 maçıda zor nwakame yok; 5-6 puan kaybetseler ve 3 te 3 yapsak en azından farkı 10'a düşürsek 2.yarı çok şey değişir. ben hala umutluyum çünkü 2.yarı +2 hafta daha fazla oynanacak eski liglere göre.
sanki sadece biz oynuyoruz bu +2 maci..fazla olumlu bakiyorsun olaylara. bu takimin banko kazanir diyebilecegimiz lig maci yok

Başkanımız Burak Elmas'ın konuşmalarını destekler nitelikte ses getirecek büyük bir protesto yapmalıyız bu maçta. Maça PAF takımı ile çıkabiliriz ya da maçın ilk düdüğü ile birlikte 1 dakika boyunca tüm oyuncular hareketsiz kalır ve Başakşehir maça adeta 1-0 önde başlar. Sonrasında ilk bariz hakem hatasında tüm oyuncularımızı sahadan çekeriz. Bu kirli düzenenin tekerine çomak sokmadan bize rahat yok. Belki çomağımız kırılacak ama o düzenin tekerini de yoldan çıkaracağız. Tarih, Galatasaray'a karşı kurulan bu pis kumpası asla unutmayacak.

Bu dünyada paranın büyük ihtiyaç olduğunu,bir kişinin ise gerçekten paraya muhtaç olduğunu belirtmek,dile getirmek için maç biletleri satın alınmıştır.

bende aldım
bazı gafil taraftarımızda o eşşeğe yönelik bir ısınma olduğundan bunun önüne geçmek adına küfretmeğe gidiyorum. aslolan GSaraylılıktır

Ligde aldığımız son galibiyetlere bakıyorum;
Gaziantep maçı: Sıkışan bir maç ilk yarının sonunda tamamen bireysel yeteneğiyle çıkıp uzak köşeye çektiği şutla perdeyi açan bir Morutan vardı. Hem topu getirip Barış'ın önüne bırakan da oydu hem de dönen topu köşeye asan da oydu
Konyaspor maçı:Belki de atlattığımız en zor maç buydu Mostafa Mohamed ortada pozisyon bile yokken bireysel takipçiliği sayesinde gitti stoper ve kaleciyi birbirine çarptırıp golü attı
Rize maçı:Mostafa Mohamed 2 gol attı(ki bu gollerin ilkinde pas kendine bile atılmamıştı, Rize defansının sektirdiği topu önüne alıp kaleye attı) diğerini sonradan oyuna giren Morutan attı
Göztepe maçı: Morutan çizgiden topu aldı 4-5 çalımla ceza sahasına tek başına girip golünü attı

Zaten ligde bunun haricinde 2 galibiyetimiz var ligin ilk 2 maçı(Giresun ve Hatay) daha o zamanlar sezona iyi girmiş bir Diagne ile oynuyorduk ve Morutan daha transfer edilmemişti o zaman. Morutan veya Mostafa Mohamed 'e hayran olduğum için demiyorum ama ligde bu takıma en çok maç kazandırmış oyuncular bu ikili hatta ve hatta ligde aldığımız son galibiyetler doğrudan bu 2 oyuncunun başrolde olduğu maçlardı

Tamam Morutan hazır olmayabilir, tamam Mostafa Mohamed eski formundan uzakta olabilir de bunların yerine kimi oynatıyorsun ki ? Bunların yerine oynayan oyuncuların sana maç kazandırabilmiş mi inatla devam ediyorsun ? Mostafa Mohamed ve Morutan bana kalırsa bu kadro içinde özellikle ligde skor üretmek zorunda olduğumuz/kazanmak zorunda olduğumuz maçlara çıkarken Kerem ve Cicaldau ile birlikte takımın ön tarafına yazacağım ilk oyuncular bunlar olur tutup Feghouli'yi Halil'i buraya sokuşturmaya hiç ama hiç gerek yok

Ismail
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Berkan
Cica Morutan
Feghouli Mostafa Kerem​

Geri
Üst Alt