⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Sağda morutan solda kerem ortada mostafa ile oynanmasi gerekiyor. Bu ileri üçlüyü kurban oluyum sabitle artık. Sezon bitecek hala sabit bi ileri üçlümüz yok. Seneye ayrılacağimiz babelle feghouliyle neyi amaçlıyoruz anlamıyorum. Bu sene madem gitti babeli feghouliyi oynatıp ne kazanacaz kuran çarpsın anlam veremiyorum.

mnwkzegn.jpg

En ideal kadro bu galiba. Eğer Mohamed'in bonservisi alınacaksa artık onu oynatalım bari düzenli olarak. Orta sahada Berkan ve Taylan oynayınca rakiplere oyunsal üstünlük kuramıyoruz anca maçı tutmak için işe yarıyor bu ikili. Oraya Emre Kılınç tarzında dribbling yeteneği ve hücum yeteneği de olan birisini eklemek lazım. Eğer Gedson'u alabilirsek tam bu tanıma uyacaktır ama şu anlık orada oynayabilecek en ideal isim Emre.

fetih
yedlin nelsson alpaslan pva
berkan
morutan cica ömer/halil kerem
diagne

bugün günlerden Cimbom
yenelim
düşmanları susturalım
Cimbom diyemeyen itlere ses çıkaramayan içimizdeki düşmanları utandıralım
ırkçı fbli pisliğe sempati duyan sözde rtaşlara zart diye geçirelim.
Masaya vurma zamanı geldi ama yumruğu değil

buyuk maclari iyi oynuyoruz Fatih/ismail sacmalamassa yeneriz

mnwkzegn.jpg

En ideal kadro bu galiba. Eğer Mohamed'in bonservisi alınacaksa artık onu oynatalım bari düzenli olarak. Orta sahada Berkan ve Taylan oynayınca rakiplere oyunsal üstünlük kuramıyoruz anca maçı tutmak için işe yarıyor bu ikili. Oraya Emre Kılınç tarzında dribbling yeteneği ve hücum yeteneği de olan birisini eklemek lazım. Eğer Gedson'u alabilirsek tam bu tanıma uyacaktır ama şu anlık orada oynayabilecek en ideal isim Emre.
Emre k mı?
Ocak ayında takasta kullanılması gereken ilk herif. O herifin Galatasaray kariyeri bitti.
Onun yerine taylanı oynatıp en azından ofansa derin top atmayı planlamalıyız.
Selçuk Taylanı kendisi gibi kullanıp rakibi çekerek kerem ve morutanı pozisyona sokmalı.
Birde emerek oynayacaksa kanatta morutan oynayacaksa forvet arkasında oynamalı.

emre kılınç gayet iyi topçu fegh babel 3 yıldır kötü oynuyor onlara sürekli şans yaratan hocamız emre k 20 saniye kötü oynadığında 2 ay süre vermiyor nasıl işse

Emre k mı?
Ocak ayında takasta kullanılması gereken ilk herif. O herifin Galatasaray kariyeri bitti.
Onun yerine taylanı oynatıp en azından ofansa derin top atmayı planlamalıyız.
Selçuk Taylanı kendisi gibi kullanıp rakibi çekerek kerem ve morutanı pozisyona sokmalı.
Birde emerek oynayacaksa kanatta morutan oynayacaksa forvet arkasında oynamalı.
Emre sol içte fena değil ve zorlu maçlarda biraz daha iyi oynuyor bence denenebilir.

emre kılınç gayet iyi topçu fegh babel 3 yıldır kötü oynuyor onlara sürekli şans yaratan hocamız emre k 20 saniye kötü oynadığında 2 ay süre vermiyor nasıl işse
kılınçı çok savundum ama aldığı tüm süreleri kötü kullandı neredeyse. koca sezonda ts maçı dışında iyi performans verdiğini hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt