⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Ula bir kez olsun
şu forumda,gol attigimizda gollll diye yazamadim.genelde forumda olmuyorum mac esnasında.bir kez forumdaydim,onda da takip ettim sadece.8 aralik 2012deki sivasspor -Galatasaray maciydi galiba.umut bulutun inanilmaz golunde hakan delikanlı abi kendinden gecmisti sanirim

Ula bir kez olsun
şu forumda,gol attigimizda gollll diye yazamadim.genelde forumda olmuyorum mac esnasında.bir kez forumdaydim,onda da takip ettim sadece.8 aralik 2012deki sivasspor -Galatasaray maciydi galiba.umut bulutun inanilmaz golunde hakan delikanlı abi kendinden gecmisti sanirim
yarın maçın 18.dakikasında burada ol.
(sapma ihtimaline karşı 17-21 diyelim)

Zor, çok zor. Ilk 10da bitirmek büyük basari olur.
Francesco ve Ortadirek Burak gitmesinde faydası olacaksa lütfen Başakşehir kazansın. Zaten öyle yada böyle kazanacaklar, biz ne desek boş.

Yani yine Taylan & Berkan ikilisini ön tarafta Diagne & Feghouli yi filan izlediğimiz bir maç olursa büyük ihtimalle yine kaybettiğimiz bir maç olur. Hatta daha da abartayım önce 0-1 geriye düşeriz aha beraberliği yakaladık acaba bir gol daha gelir mi baskı yapalım filan derken 1-2 Başakşehir öne geçer kaybederiz

Rodop Taylan'in devre arasında satilabilecegini ima etti. Hangi süper zeka alacakmış bunu?
Maca gelirsek zaten fark yeriz demistim. Beraberlik koparabilirsek çok büyük bir basari olur.

Şimdi bisey derdim birine de,demiyorum.Mac sonu görüşürüz 😬

Tokat zamanı

5ce2688866a97c3635de4044.jpg

Ula bir kez olsun
Harikulade bi gundu

Şaka gibi yaw. Ilk 3 - 4 hafta Basak ve Giresun duser dedik Basak bize 5 puan fark atti, Giresun da dibimizde. Allah'tan adamlarla ilk hafta oynadik

Fatih
Yedlin Nelson Luyindama PvA
Berkan Cica
Morutan Halil Kerem
Cagne

Bu hafta da Marcao'yu ben dinlendiriyorum. Keyfimin kahyası degil miyim?

emre kılınç gayet iyi topçu fegh babel 3 yıldır kötü oynuyor onlara sürekli şans yaratan hocamız emre k 20 saniye kötü oynadığında 2 ay süre vermiyor nasıl işse

Elimden geldigince bekledim (savundum demek biraz sovanizm kokuyor) iyi olmasini ama olamadi. Iyi topcu oldugu noktasinda sakincalarim mevcut bir taraftar olarak senin de aksi goruste oldugun gibi.

Geri
Üst Alt