⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Fatih Ismail’den daha iyi bir kaleci. Traktor’u de oynatmaya devam ediyor. Ne desek bos.

koşmayan mücadele etmeyen bidonu kaptan yapmış bir de :D maçtan sonra hakemin hatalı taç kararı nedeniyle maçı kaybettik diye açıklama gelebilir

Taylan- Berkan ikilisini Türkiye liginde birlikte oynatma fikrinden bu maçlığına vazgeçmiş hocamız. Buna da şükür.

Keşke İsmail ve Feghouli'siz 9 kişi çıksaydık.

karpuzcu ismail en az bi tane gol hediye eder rakibe. ona göre hesap yapmak gerek

Sivas galibiyeti ile bugün bizi geçti ligde 10. sıraya düştük bu akşam yenilirsek Karagümrük ve Gaziantep de bizi geçecek 13. Sıraya kadar düşebiliriz yolun sonu kümede kalma mücadelesi olacak gibi Burak elmas tam bir hayal kırıklığı çıktı halbuki geldiğinde şartlar son derece iyiydi ffp zorunluluğu kalkmış ve stat sponsorundan 100 milyon dolar gelmişti bunları iyi kullanamadı erken seçim şart bu Mayıs'ta eşref hamamcioglu bu sefer gelmeli

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouliyi seneye hazırlıyoruz. Genç kadro kuruyoruz feghouli denen koca kiclidan medet umuyoruz. Niye transfer yapıyoruz kuran çarpsın anlam veremiyorum. Aynı şekilde diagne için de geçerli. Ben diagne kadar ayakları kötü bir futbolcu daha görmedim yemin ederim.

Geri
Üst Alt