⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

1639840445150.webp

hoş değil

ortasahada bamdan bile daha kötü olduğumuzu düşünüyorum.Bu kadar berbat oynanamızda bunun da etkisi büyük.Bir kaç arkadaş daha önce demişti cicaldu abartıldığı kadar iyi değil diye dikkatle izleyin farkedersiniz hiç sorumluluk almıyor,çok kolay top kaybediyor fizik yerlerde,berkan desen 3.5 4 milyon euroluk topçu olmasının nedeni herhalde pasaportudur.Yoksa 500 bin euro etmez ayrıca bir alt lig bunun gibi topçularla dolu dümdüz topçu ve feghuli nefret ediyorum adam 2 yıldır 3 kuruşluk top oynamıyor ama aldığı para bildiğim kadarıyla 8 milyon euro 2 yılda yani tam 140 milyon lira.Morutan desen 10 dakikada 10 dan fazla top kaybı yapabilecek kapasitede bir topçu çok bel bağlıyoruz ama Galatasrayın topçusu değil asla.Diagne için birşey demeye gerek yok tarihimizin en büyük kazığı olarak arşivlerde yerini alacak..Bunları diyebiliriz ama bunların yerine şu cümle yeter Galatasarayın en büyük hücum silahı Kerem .Ne olursa olsun geçen yıl doğru düzgün şans verilmeyen 2 yıl önce 2. lig kırmızı gruptu sanırım orada oynayan kerem.Buarada unutmadan Fatih terim formsuz falan değil fatih terim bir inat uğruna bu topçularla asla oynanamayacak olan pas oyunu ile mahf etmekte bizi.İstifa

İzlemeyi düşünmediğim bir maç maalesef.

Emre Belözoğlu minimum 1 puan alır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0-2 tarzında bir skor bekliyorum açıkçası sezon başından beri en umutsuz olduğum maç. Zaten gol atma konusunda son derece yetersiziz birde üstüne kaleci sorunuyla maça başlıyoruz ve rakibimiz oldukça formda olan bir Başakşehir. Bu maçta kazanırsak cidden büyük sürpriz olur bence.

Bize ortasahada üstünlük kurmayan takım neredeyse kalmadı. Bakalım Tolga-Berkay-Mahmut 3lüsü neler yapacak.

Geri
Üst Alt