⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Şu takıma en az 2 tane sorumluluk alan, diğer oyuncuları oynatabilen hücum oyuncusu lazım. Orta sahayı söylemiyorum zaten. Başka türlü olacak gibi görünmüyor.

Yorumlara bakacak olursak yine her zamanki gibi yaprak gibi oynuyoruz.

Çok şükür ki izlemiyorum bu kabız kağnı takımın maçını izlemiyorum. Golü de yemişiz zaten.

Bu maçı almamız gerekiyor. Net pozisyonlara girdik ama atamadık. Alıcaz çünkü başka yolu yok.

cicaldau geldiğinden beri top oynadığı, sorumluluk aldığı tek maç marsilya 45 dk.

bu adamın özgüvensiz herifin teki olduğunu söylediğinde futboldan anlamamakla suçlanıyorsun.

bir futbolcu hiçbir işe yaramıyorsa belhanda gibi, cicaldau gibi asistin asistinin asisti vs. saçma sapan bir sürü istatistik konuşursunuz.

ben daha sneijderin, selçuğun, alexin, haginin, melonun, fernandonun hiç böyle saçma istatistiklerle yüceltilmeye çalışıldığını görmedim.

33'lük feghouli kadar top oynayamayan genç defolup gitsin. bi halt olmaz bu heriften.

Taylan, Berkan, Assuncao, Aytac, Feghouli, Cicaldau

Son yillarin en kotu orta sahasi

adamlar yerlere yatıp zaman geçirme soğutma gibi şeylere gerek bile duymuyor, çünkü biz her topu marcaoya atarak bu işi daha iyi yapıyoruz, 5.0 ondeymisiz gibi takım programlanmış alan marcaoya , hadi bakalım süper reaksiyon

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olm tamam 20 senedir birkaç seferlik başarılar dışında bir halt yaptığı yok takımın kabul ediyoruz da, şu vasat altı kadro da Galatasaray kadrosu değil be abi. Melolar, Ebouler, Marianolar, Sneijderler, prime Selçuk İnanlar oynadı yakın tarihte bu takımda abi.

Ki bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcusundan biri olan Galatasaray tarihinin en büyük efsane oyuncusu Hagi'ye falan girmiyorum bile. Bu kadro kötü kadro abi. Bu td de kötü td. Eskiden iyi olan ama artık kötü olan bir td.

Necati ve Selçuk birbirlerine maval okusun , Emre götünü yırtıo basın vs diye.

ikisini toplasan deneyimi çok az olan şu Emre'nin parmağı etmez.

Arkadaşlar tamam gol kaçar , forvet gününde olmaz bunlar tamamda.

- Oyun kuran ? yok
- Dibe inen ? yok
- Başarı orta / korner ? yok - kaleci idmanı
- Top kullanabilen 6 ? yok
- Toplu topsuz etki eden bekler ? - yok.

Bunlar olsa kimi koyarsan koy 15 pozisyon yakalar 3 - 5 tane tıkarsın bu takımlara. Hakemin H sini bile konuşmadan hemde
Bunları yapacak orta saha yok. Peki niye bizim orta sahalar süper deniyor

cica ve keremin golu var 2. yarı

Geri
Üst Alt