⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Emre b fenerbahbahcenin ftsi olabilir

cicaldau geldiğinden beri top oynadığı, sorumluluk aldığı tek maç marsilya 45 dk.

bu adamın özgüvensiz herifin teki olduğunu söylediğinde futboldan anlamamakla suçlanıyorsun.

bir futbolcu hiçbir işe yaramıyorsa belhanda gibi, cicaldau gibi asistin asistinin asisti vs. saçma sapan bir sürü istatistik konuşursunuz.

ben daha sneijderin, selçuğun, alexin, haginin, melonun, fernandonun hiç böyle saçma istatistiklerle yüceltilmeye çalışıldığını görmedim.
Belhanda bu oyuncudan iyiydi her maç key pass atıyordu. Arkadaşın konusuna girmiyorum sen taktın diyorlar

Cicanin pozisyona bak faul değil mi tolga ayı gibi girmiş
Faul tabi bariz faul. Okakaya çıkmayan en az sarı kart. Takım sahipsiz kalınca böyle olur işte. Td kendine tatil vermiş muhtemelen bodrumda. Yönetim birbirne düştü. Oyuncular zaten Allahlık.hepsi kız gibi.

Adamlar tek pozisyona girdi adam kalesi arkaya dönük gol attı, bizim 13 milyon Euro’luk santraforumuz iki net pozisyonu çok daha rahat pozisyonda harcadı.

Harcanan paraları, kurulan kadroları, oynanan oyunları, alınan skorları düşününce çıldırıyorum. En büyük Galatasaraylı kendisiymiş gibi atar gider yapan adam Galatasaray’ı uçuruma sürüklüyor. Başkan denen vasıfsız da seyirci kalıyor. Nerede o kongre üyesi fosiller?

feguli-halil
diagne-mohamed

halili 10 numaraya koycan keyfine bakacan

Hakemler bariz art niyetli. Buna da ancak gollerle cevap verilir ancak onuda atacak forvet yok.
Morutan maçın en iyisi feg ter idmanı yapıyor

Geri
Üst Alt