Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gider şimdi ilk yarının en çok çabalayan ismi Morutan'ı çıkarır.
Bende diyorum ki diger girecek olanlar da diagneden farksız. Diagne leş yerine girecek olanlar da kaleyi tutturamıyor hemde boş kaleyi.Yoo. Ama Diagne'yi de oynatmam.
eee biz dedikşevkinizi kırmak gibi olmasın ama yarın maçı izlemeyi düşünmüyorum![]()
Diagne defolsun gitsin. Öbürleri kacirirsa kaçırsin. Bu şabanin Galatasarayda işi neBende diyorum ki diger girecek olanlar da diagneden farksız. Diagne leş yerine girecek olanlar da kaleyi tutturamıyor hemde boş kaleyi.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mostafa'ya şans verildiğini düşünmüyorum yeterince. Bir var bir yok. Devamlı küstürüldü.Bende diyorum ki diger girecek olanlar da diagneden farksız. Diagne leş yerine girecek olanlar da kaleyi tutturamıyor hemde boş kaleyi.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil’in de oynadığı iki santraforlu bir sisteme dönmezsek her maçımız zor, kimseye kolay kolay gol atamayız
Bitirdi çocuğun kariyeriniMaç mostafalık ama 85 de girecek muhtemelen
Sahaya 1 taraftar inip bu hakemleri pataklamali ozaman akullanirlarİlk defa erkek gibi itiraz ettik hakeme ama yine son dk da feghouli nin pozisyonunda suskun kaldık
Bu lig böyle hacılar itiraz ile hakemi etkileyeceksin çare yok
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi