⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Mücadale ediyorlarken kötü oynama hakkı vardır takımın. Kimseyi şahsına suçlamam, olabilir, toplu topsuz kötü oynarlar.
Gel gelelim net, bulduğunu atacak santrafor almazsak daha çok konuşuruz bu takım neden şöyle böyle diye. Diagne mesela, bir tanesini atsa girdiklerinin ilk yari en kötü berabere. Ikinci yari sokuşturursun araya 1 tane daha bu oyun batar ama yine de o kadar batmaz göze. Kaç puan gitti bu forvet hattı beceriksizliği yüzünden ben unuttum açıkçası.

İki takımda da oyuncu değişikliği yapılmadı.

cicaldu ve marutandan azda olsa hagi ve ilie umdum çokça herifler resmen petre ve bratudan bile berbat çıktılar.Valla bunu demeliyim bir işin içinde ne zaman fatih -becali ve popescu hagi varsa burnuma pis kokular geliyor.Fatih terimin 2. gelişinden sonraki enkazı temizlemek o borçlar taa bugünlere kadar geldi bu seferki daha uzun sürecek gibi Allah korusun

Diagne formsuz kötü oynuyor, kaçırıyor neden çıkarmıyosun hocam. Ya ne kaybedersin ki zaten maç gitmiş. Feghouli neden sahada Allah aşkına ne pas atiyor ne koşuyor 0 katkı. Hocayı anlayamıyorum cidden iyi adamı yedeğe çeker kötüyü sahaya sürer ilginç yaa cidden ilginç.

Arkadaslar hakemden sikayetci olmayan 1 tane kulup yok birakalim bence hakemi biz oyunu nasil duzeltiriz onu konusalim.

yarın maçın 18.dakikasında burada ol.
(sapma ihtimaline karşı 17-21 diyelim)
1639847275035.png

1:32

Geri
Üst Alt