⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

valla adananin yedeklerde saglam afrikalilar var + belhanda. onlar daha avantajli.

Bu sezonki kaptanlara bakınca bu halde olduğumuzu daha iyi anlayabiliyorum.

Mangal başındaki dayılar gibi takılıp GS'a kaptanlık yapıyorlar.
Kendinize saygınız yok anca yiyin.

Gscimbom mobil

Bizim Yunus müthiş bir atak başlattı ama Balatelli dokunamadı. Yunus iyi oynuyor... Hırslı olacağı belliydi.

Rica edeceğim Romanya’dan oyuncu önermeyin artık. Adamlar standartlarımızın altında. Morutsan’da böyle Cica’da. İyi yaptıkları şeyler var ama bizim için yeterli değil. Morutsan hani yaşı gereği belki toparlar daha hızlı gelişir. Yok abi işte. Ne şutları şut, ne frikikleri ne pasları isabetli. Çok kalitesiz bir takımız. Gol falan zor atarız.

Futbol izlenenmek ve keyif almak icindir.Eger ortada bi pozisyon varsa sure dolsa bile en az oyun 30 saniye devam etmelidir.Ama neden devam ettirsin Galatasaray gol atarsa Baskanlarina ne diyecek hakem

Böyle hakemler olduğu sürece, bizim ligten ne köy olur ne de kasaba. Çok boktan maç yönetiliyor.

Bu Cica'ya ne oldu bir aydır anlamadım , Space Jam'de yeteneği çalınıyordu basketçilerin , aynı şey olmuş sanki herife.

BAM 3 lüsü bu 3lüden daha iyiydi. Berkanı bir kenara koyuyorum da Cicaldau nedir yahu. Adam vasat bile değil, İsmailin adını daha çok duydum.

rezalet bi keadro rezalet bir futbol rezalet bir futbolcu toplulugu , galibiyet nedir unuttuk en son 3 ay once mac kazandik neredeyse, 9 gun sonra ocaga girecez en son ekimde kazandik ayiptir ya valla ayiptir ya.
Hocasi , futbolcusu , yoneticisi biraz utanin ya valla ayip.

Gecen hafta oyuncumuza hakaret eden laf sokan hakem bozuntusuna ne oldu ? ceza aldimi ? Tff aciklama yaptimi yok en fazla 2 3 hafta mac vermezler sonra odul olarak kokart verirler e sen bu adama kallavi ceza cikaramazsan

Bu hafta arda kardesler haftaya baskasi dudukleri keyfince calar Zorbay denen ite ibreti alem icin bir sene mac verdirmeyeceksin bak bakalim duduk calarken elleri titriyormu klubun ne baskani nede hocasi var maalesef basi bos

Taylan aciken çıkmalı sarisi var. ofsayttan yediğimiz golde topu kesememesi skandal. kaç maçtır nerde durduğunu bilmiyor bu herif

Takımda bariz beceri eksikliği var. Bir tane rakip defansı bozan pas atılmaz mı? Cicaldau, Morutan ilk yarıda hiç yoklar piyasada. Berkan, Taylan dümdüz iki görev adamı. Takımın hepsi asker, bir tane general olmaz mı?

Geri
Üst Alt