- 27 Ocak 2010
- 139.476
- 105.824
- 5.648
son kez GS diyeceğim bir müsabaka maalesef.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son kez GS diyeceğim bir müsabaka maalesef.

Şunu yazmıştım ama Oğulcan konusunda emin değilim. Yedlin'le başlayıp, skor gelmezse sonradan Oğulcan 30-45 dk denenmeli diye düşünüyorum. He öne geçersek Yedlin dursun 90 dk ama gole ihtiyacımız varken o davarla hiçbir şey yapamıyoruz.
Fatih
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Halil Kerem
Mohamed
Avatarı Okan yapmış. FT giderse gelmeyecek ilk isim belli oldu
Daha önce dediğim gibi UEFA Kupası'nı alması dışında hiçbir şeyin onu kurtaracağını sanmıyorum. Ligde işimiz bitti ama birkaç seri galibiyet alıp en azından ilk 5'e falan girsek UEFA maçına kadar moralli gideriz en azından. Son 32'de favorilerden birkaçı sürpriz şekilde elense ve bizim de dişimize göre kura gelirse çeyrek finale kalmış oluyoruz. O saatten sonra da her şey olabilir diye ümit ediyorum. Bu arada ligden kopmuş Fb de Konferans'ta ilerlerse şaşırmam. Kötü kadroları yok.vatani görev esnasında ftnin uzaması ihtimalini % kaç görmektesin
Adana malesef kazanır
mac sonu penaltimizi vermediler diye aglarlar Terim'in trolleri ..
Kaleye 2/3 sutumuz anca olur ..
Adana malesef kazanır
Adana malesef kazanır
Öncelikle zemin hiç iyi değil pas oyunu oynayan takım sıkıntı yaşar.
İkinci olarak ADS hem toplu oyun hem topsuz oyunu da oynayabilen bir takım, maçtan maça değişiyor. Kazanmak için topu ADS'ye bırakıp direkt oyunla kaleye gitmek en mantıklısı olabilir stad zaten min %80 oranında dolu olur taraftarın iti gücü muhakkak hissedilir.
Bu sene bizim lig maçlarını pek izlemedim son Başakşehir maçı dahil ama ADS'nin tüm maçlarını izledim Feghouli, Morutan falan sahada olmamalı. Ben olsam orta sahada Emre Kılınçla falan başlarım sağ kanadı da Oğulcan-Yedlin yaparım. Ön görmesi zor bir maç, kenarda hocaların oyuna etkisiyle çözülecek bir maç olacak o konuda da Montella'yı bayağı bir önde görüyorum