⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

40 senedir bu takımı izliyorum bu kadar gol özürlüsü bir ekibi nasıl bir araya geldi çok ilginç. Orta saha bekler antep ayarında bile değil çok yazık çok… Alayınız bırakın gidin artık!!! Başkan hoca kim varsa düşsün artık yakamızdan..

8ECB133B-BF79-42C5-9EC0-0039DA80C96E.webp
Hahaahahahaa

Necati/Selcuk utanmadan cikip, maci her dönem kontrol ettik, ama tuhaf goller yedik der. Cicaldau macin basinda sari kart yemesi, tüm planlaramizi alt üst etti ve orta sahada istedigimiz sertligi sahaya sunamadik der. Yunusun gol atmasina sevindik. O bizim gelecek starlarimizdan ve gelecegi düsünerek böyle sans bulsun diye zaten kiralik yolladik der.

güzel kardeşim ben cicaldau morutanı youtube hariç bir yerden izlemem görmem. bu herifler transfer edilirken bizim gibi 10 dakika montage izleyerek transfer ediliyorsa tabi onlarında ağzının suyu akmıştır.

ama biz senede milyon dolar kazanmıyoruz mesela. kendi çalıştığımız işte bile aksi giden durumda üç kuruş maaş veriliyor diye bazı şeylerden sorumlu tutuluyoruz değil mi? kadro mühendisliğinden, oyun yapılanmasından biz sorumlu değiliz.

sahada 30 milyon euro edecek bir takım bile göremiyorum ve bu para sadece bir transfer döneminde harcadığımız tutar.
Tamam da yunusun bu adamlardan daha iyi olduğu kanısına nasıl vardın.
Aynı yunus bu takımın oyuncusu değil miydi.
Sahaya girdikten sonra kaç kere yürümedi mi.
Sorun oyuncu bazında değil bu takımdaki hocadan yardimcilara kadar problem var. Büyük problem

Futbol hayatı bitmiş bazı yabancılar

Yetersiz,vasıfsız diger yabancılar

Anadolu takımlarindan gelmiş orta sahalar (Taylan,Berkan)

Şisirme Rumenler

Ile daha fazlası olmaaaaaaz

Fatih hocam en iyi başarıları en kötü başarısız lıkları hep seninle yaşadık ama birşey yapman lazım en azından yanına ceza aldığında en az kendisi kadar etkili bir yardımcı bulması lazım...
terim içinden bak ben sahada olmayınca kazanamıyoruz anlayın değerimi filan diyordur..

Isin tuhafi yenilgiye uzulemiyosun da artik,tepkisiz kaldik.Avrupaya katilalim yeterli,insallah bunu basaririz.Her mac bi şekilde rakip ilk golu buluyor,biz de duzinelerce kaçırıyoruz.Sonra mac gidiyo elden,saskinlikta kalmadi

BJK Hocasız..
FB Hocasız..

Hayat, neden olmasın ?

Gruptan cikmasaydik .Atilacak adimlar sirf gruptn ciktik diye atilmiyor..Degisin lazim gercekten.Hocayi cok seven bi taraftr olarak soyluyorum.Hocamiz istifa etmeliki onu efsane olarak hatirlayalim

40 senedir bu takımı izliyorum bu kadar gol özürlüsü bir ekibi nasıl bir araya geldi çok ilginç. Orta saha bekler antep ayarında bile değil çok yazık çok… Alayınız bırakın gidin artık!!! Başkan hoca kim varsa düşsün artık yakamızdan..
Sene basinda transfer doneminde yazilanlari buraya kopyalamak lazim bu takim kısır olur dedigimizde diger arkadaslarin quantum fizigi kullanarak hayir olmaz cok gol atar oyle adam adam bakmakla olmuyor gibi onermelerini gorunen koy kilavuz istemez bu takim cok zor gol atar

Marcao geldi, Avrupa'da her takımda oynar dendi.
Nelson geldi, MArcao ile duvar dendi.
Morutan geldi, her maçta uzaktan gol, asist yapar dendi.
Halil geldi, kumaşı iyi, dönüşleri iyi dendi.
Cica geldi, yeni İliç dendi.
PVA geldi, işte sol bek dendi.
Yedlin geldi, premier ligde oynamış dendi.
Boey geldi, işte sağ bek dendi.
Mohammed geldi, aradığımız forvet dendi.
Luyindama geldi, boss dendi.
Asunçao mudur nedir o geldi, genç yetenek dendi.
Uefa grubunda lider olundu, final ve kupa dendi.
Dendi de dendi. Halimiz ortada. Kökten değişim şart. Alt yapı hocalarından, teknik ekibe hepsi değişmeli. AMA ÖNCE KAFALAR değişmeli.

Geri
Üst Alt