Murat Mehmet Şahin
Kırmızı Üye
- 1 Şubat 2021
- 190
- 147
- 153
Bütün Takımı toplasan üç Futbolcu çıkmaz bunun Mimarıda Terim Bey, sonra Yunus suçlu bırakın Allah aşkına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morutan nasıl macın en ıyısı rtaşım yapma lutfenAbi kusura bakma net en iyisidi. En aktif en kreatif adamdi. Cikarip icine etti yine. Git 4-4-2 felan yap bari 2-0 geridesin
Cocuk yatacak mi oynuyor iste napsin seneye kadroya girmek istiyor. Ondan daha kotuleri oynasin diye senide kiralik verseler sende hirs yaparsin. Galatasarayi herseyden cok seviyorum bu arada.Burda yunusu galatasaraydan çok sevenler var. Yunus atsın sorun yok kafası. Ne diyeyim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neden fatihi oynatmıyor terim bunu oynatıyor?yunus kariyerindeki ilk ceza sahası dışından golü bizim kovaya atmış .Gerçi kova olsa kalede gene top mop çarpar diye ümit edersin bu herif kova bile değil bambaşka bir aşama
Saçmalamayi bir kesin. Ne yapsın çocuk maçı mi satsın? Oynayacak tabi. Asıl ayıp bu çocuk madem kaliteliydi bizde niye oynamıyor ve ya kötüydü nasıl oldu da kendini geliştirdi bu kadar. 4 senedir alt yapıdan oyuncu çıkmıyor bunlara bakmak lazım. Sorun bizde tamamen. Alt yapıdan oyuncu çıkmıyor, aldığımız oyuncular kalitesiz, hoca cezalı, teknik ekip bildiğin çöp yönetim desen daha berbat. Hem yönetim hem hocanın gitmesi gerekiyor.Burda yunusu galatasaraydan çok sevenler var. Yunus atsın sorun yok kafası. Ne diyeyim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mis gibi oynuyor çccuk, bizim 12-13 tane futbolcumuz neden oynamıyor o zoruna gitmiyor da Yunus 'un bu kadar istekli olması mı zoruna gidiyor ?Şampiyonlukla ne alaka. Herifin hırsına bak, pişsin şans bulsun diye gönderdiğimiz patates gibi oynayan herif hırsından kudurarak oynuyor.
Yaa siz şaka mısınız arkadaşHocanin ben ciddi anlamda uefayi hedefledigini dusunuyorum ligi tamamn birakti bence. uefayi kazanip inanmayanlara nanik yapacak sene sonu
Sadece oyuncu kazanma ile ilgisi de yok. Öyle plansız bir takımız ki kimin oynadığının önemi kalmıyor. Şu 11 içinde laf atılmayan tek topçu Marcao ve bir stoper oyuncusu. Yunus olsaydı bu takımda aynı şekilde ona da sövülecekti, herkes yazmış ben de yazayım Messi-Ronaldo olsa yine sövülür. Ben yazarken Belhanda giriyor, yıldızlaşırsa şaşırmam yani.Takıma, teknik ekibe eleştiri yapılacağına Yunus'a mı sallanıyor, halis mi görüyorum?
Profesyonellik denilen bir şey var. İşini icra eden herkese saygım sonsuz. İsterse fbde gitsin böyle oynasın, gol atsın.
Planlamasında fazlalık görene diyeceksin.
Geçen sene çıkmadan evvel de başarılı idi. Okan ve Yunus kararı açık net yanlıştı ama oynamak isteyen adamları da çürütmeye gerek yok, kendilerince de haklılardı. Kazanmak istemedik demek ki...