⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Artık şunu ayırt edin yahu Alla rızası için ayırt edin.Kimse artık fatih terimi savunmuyor.Hala savunuyormuş gibi yorumlar yapmayın .sizinde fatih terim ve onu savunanlardan farkınız kalmıyor.

Fatih terim şu kurduğu kadro yüzünden hemen gönderilmeli.Ama bunu yapacak adam burak değil.Burak terimden daha berbat.Bu yüzden hesaplarını verip ellele gitmeliler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Montella saygısından balo ve vargasi çıkardı şaka gibi. Yunus 73 dakikadir omeri oyuncagi etti teknik ekip bunu anca gördü. Kocaman bravo

Kendi memleketinde, geldiği tarihte, transfer üstüne transfer yaptırarak yüzüne dahi bakmadiği çocuk tarafından sonu olması Terim e yakişti.

Saçmalamayi bir kesin. Ne yapsın çocuk maçı mi satsın? Oynayacak tabi. Asıl ayıp bu çocuk madem kaliteliydi bizde niye oynamıyor ve ya kötüydü nasıl oldu da kendini geliştirdi bu kadar. 4 senedir alt yapıdan oyuncu çıkmıyor bunlara bakmak lazım. Sorun bizde tamamen. Alt yapıdan oyuncu çıkmıyor, aldığımız oyuncular kalitesiz, hoca cezalı, teknik ekip bildiğin çöp yönetim desen daha berbat. Hem yönetim hem hocanın gitmesi gerekiyor.
Hocayi mi savundum? Defolsun gitsin. Küme düşmeye oynayana takim 6 maç kazanmasa kovar hocayi. Yönetim de Defolsun gitsin. Burda yunus gol attı diye gelip övmeyin. Her Galatasaraya gol atanı övüyor musunuz?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mis gibi oynuyor çccuk, bizim 12-13 tane futbolcumuz neden oynamıyor o zoruna gitmiyor da Yunus 'un bu kadar istekli olması mı zoruna gidiyor ?
Yunusun bu kadar istekli olması tabiki zoruma gidecek, sen mutlu mu oluyorsun.
Aynı adam 6 ay önce sahada yürüyordu, kendine soruyor musun bu adamlar niye bu takimdayken oynamıyor.
Kiralık gönderip, gelecek senenin planlarına katacaken bu herif tüm büyük maclarda sıçışlarda iken sana gelip şov yapıyor, gol atınca bıraksalar sahayı turlayacak.

Sadece oyuncu kazanma ile ilgisi de yok. Öyle plansız bir takımız ki kimin oynadığının önemi kalmıyor. Şu 11 içinde laf atılmayan tek topçu Marcao ve bir stoper oyuncusu. Yunus olsaydı bu takımda aynı şekilde ona da sövülecekti, herkes yazmış ben de yazayım Messi-Ronaldo olsa yine sövülür. Ben yazarken Belhanda giriyor, yıldızlaşırsa şaşırmam yani.
Ben Yunus için yazanlara dedim. Yoksa en büyük sorun bizim oyunumuz. Bu sahadakine futbol diyenler.

Taylan-berkan beraber olmuyor daha kaç puan kaybetmek gerekiyor bunu anlamak için cica kovidden beri kötü durumda neden oynuyor hadi bu kadroyla başladın devre arası neden oyuncu değişmiyor hoca bırakmalı artık olmuyor fazla zorlamamak lazım iki maç daha alamazsak küme düşme hattına ineriz şakası yok artık gençleştirme operasyonuymuş fiyasko tek kelimeyle

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu takımı kim yönetirse yönetsin terim kadar kötü oynatamaz.

Abi harbiden takımda ne orta yapabilen, ne de şut çekebilen oyuncu var, yuuhhh

Bu gece yunusun gozlerınde ihaneti gordum demıs bi üyemiz

Adamların nasıl gol aradıklarını ben 5 dk izleyip çözdüm ya Galatasaray harbi yan gelip yatma yeri olmuş

Geri
Üst Alt