Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.041
- 10.524
- 2.223
Yaaa daha neler yaa.Hocanin ben ciddi anlamda uefayi hedefledigini dusunuyorum ligi tamamn birakti bence. uefayi kazanip inanmayanlara nanik yapacak sene sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaaa daha neler yaa.Hocanin ben ciddi anlamda uefayi hedefledigini dusunuyorum ligi tamamn birakti bence. uefayi kazanip inanmayanlara nanik yapacak sene sonu
Kardeşim mesele sizin yunus'a kizmaniz. Onun ne suçu var diyoruz. Bu çocuk kendi kendine mi kiraladı adanaya. Çocuk bak nasıl gelişmiş bu takimda şu an rahat oynar. Bu da bizim ayıbımız.Hocayi mi savundum? Defolsun gitsin. Küme düşmeye oynayana takim 6 maç kazanmasa kovar hocayi. Yönetim de Defolsun gitsin. Burda yunus gol attı diye gelip övmeyin. Her Galatasaraya gol atanı övüyor musunuz?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl yanı tffnin paralı elemanı zorbayın yaptıkları yalanmıydıBir Zorbay Küçük mevzusu çıkar mı acaba? Gündem değiştirsinler, taraftarı kandırsınlar yine.
Bide bana kuş diyodun, Morutanı en iyi diyen bi tek kuşlar der. Resmen sabotaj etti takımı çöp oyuncu.Morutan net macin en iyisiydi. Git berkan/ raylan birini cikarip Morutani 10 a at