Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.041
- 10.524
- 2.223
Aslımda değil iyi bir hoca ve antraman metoduyla lig ssonunda güzel bir yerde bitirebilirizAdana’nin kadro kalitesi bizden daha yuksek. Saka gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslımda değil iyi bir hoca ve antraman metoduyla lig ssonunda güzel bir yerde bitirebilirizAdana’nin kadro kalitesi bizden daha yuksek. Saka gibi.
Ekmek yediğin seni sen yapan kulube hayatının topunu oynadı diye helal demem. Kusura bakma.Kardeşim mesele sizin yunus'a kizmaniz. Onun ne suçu var diyoruz. Bu çocuk kendi kendine mi kiraladı adanaya. Çocuk bak nasıl gelişmiş bu takimda şu an rahat oynar. Bu da bizim ayıbımız.
Ne havlu atmasi rize yarin kazanirsa küme hattiyla fark 5 olacak.KOSKACA GALATASARAY ARALIK AYINDA LİGE HAVLU ATIYOR BU UTANC HEPİMİZE YETER
Imparator mac sonu cıkar ama sey hakem bize bizim oyuncuya lan demiş yaaa
terim adama haksızlık yaparsa ne yapacaktı? ben olsam bu torpilci hocaya hattricik yapmak isterdim.bu gece yunusun gozlerındekı fbli hırsı gördüm ne yazık ki
cok yanlısterim adama haksızlık yaparsa ne yapacaktı? ben olsam bu torpilci hocaya hattricik yapmak isterdim.