⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Ocak ayini Fatih Terime birakirsak kalan son paralarida basip kulubu iflas ettirecek aldigi oyuncularda simdikelerden farkli olmayacak.

başkan "pislik sistem kötü sistem gıcık sistem" den başka bir şey demez...
Cezalı F.T banttan Zorbay'a yüklenir...

6 haftadır bazen haklıda olunsa bunlara sığınıldı.
bu maçta hakemlik ben en ufak bir şey görmedim. Ne kadar yetersiz ve en önemlisi isteksiz oyunun var kabak gibi meydanda.
Artık hem yönetim hem teknik kadro bahanesiz...bakalım neler dinleyeceğiz gene.

Su başakşehir ligin sonundaydi şimdi nerde
Screenshot_20211221-214025.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekmek yediğin seni sen yapan kulube hayatının topunu oynadı diye helal demem. Kusura bakma.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu napacak adam şut cekmicekmi pas atmicak mi gol atmicak mi ne yapacak bu çocuk? Bu adam bugün iyi olmadı bu adam kaç haftadır üstüne kata kata oynadı. Bu adami gönderenler utansın

Altay bile TSyi zorluyor. O da düşme hattında ama mücadelesi bizden kat kat iyi. Liderle oynuyor sonuçta! Yazık gerçekten...

Bakın benim alışık olduğum şey ne
Yenilebiliriz, geride olabiliriz ama 1-0, 2-0 gerideysek veya berabereyse, son 10 dakika tek kale geçerdi maç
Eskiden tabi
Şimdi izleyin son 10 dakika nasıl geçecek, anlayacaksınız ne dediğimi

Sen bilirsin şahsi fikrin ama kanaatimce yanlış düşünüyorsun. Çocuk zaten sevinmeyerek vefalı olduğu gosterdi.
Eski fenerli ve besiktaslilar ne güzel vefa örneği gösteriyor, profesyonel yaklaşım bir yere kadar. Yunus Akgün hayatında ilk defa 2 gol attı. Benim için yeterli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben böyle takımın içine tüküreyim.

Geri
Üst Alt