⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Yaptigi degisiklerle tamamen takimin disimi Cekti. Bukadar kötu oynayan adanaya 2 0 yenilmekte bi marifet.

Ekmek yediğin seni sen yapan kulube hayatının topunu oynadı diye helal demem. Kusura bakma.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok saçma bir yorum. Alt yapından çıkmış adamı oynatmayıp kiralıyorsun, madde de koymuyorsun oynamamasıyla alakalı.

Ne yapsın maçta kötü mü oynasın? Tam aksine canını dişine takıp oynayacak ki onu başka takıma kiralayan herife ders versin. “Gör bak beni takımında istemedin ama bak nasıl devirdim seni” demek için sonuna kadar zorlayacak. -ki attığı gollerde de sevinmedi çocuk. Aslanlar gibi de oynadı helal olsun.

Birine kızılacaksa bu isim Fatih Terim’den başkası değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu başkan ve teknik adam devre arasında kesinlikle transfer yapmamalı engellenmeli.En kısa zamanda seçim yapılmalıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

altyapısından yetiştiğim kulüpte iki tane aptal rumen oynayacak diye 5 dakika süre almayacağım, başka takımlara kiralanacağım.

üstüne maçta ikiside birbirinden güzel golleri döşeyince de sevinmeyeceğim öyle mi? yunus yine düzgün çocukmuş. ben olsam gs teknik heyet kulübesinin önünde kayardım.

Atsın helal. Aslan yunus. Hayatında ilk defa 2 gol atmış. Tebrik ederim. Niye tebrik ediyoruz. Bize 2 gol atmış diye. Ben yunussporlu degilim, bana 2 gol atana sempati duymam.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav tabiki de duymak zorunda değilsin renktaş. Sadece üzüldüğüm genclesicez diyoruz elimizdeki yeteneklere sans vermeyip yabancı getiriyoruz. Elimizdeki değerleri hiç bir zaman bilmiyoruz

Benim en yadırgadığım kısım Aytaç oyuna girdiği anda dk 60 - GS mağlubiyeti kabul etmiş , bu cocukta girsin oynasın işte gibi hamle..

Korkum şu ki Terim ve Belmas gitse bile bu cenaze kolay kolay kalkmaz ortada kalır görürüz

Abi kadro kalitesi kötü. Galatasaray'ın oyuncusu bu kadar yeteneksiz olmaz. Gol atamıyor takım.

Geri
Üst Alt