⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

tudorun anasini belledik üstelik 2. siradayken terim takimi küme düsürüyor hala kredisi var sokim böyle adalete!!!

tudor olsa bu topcularin hepsini kovardi yada adam ederdi köpek gibi calistirip!!!
Daha ne yapsin bu adam ya. Bizi Sampiyonlar liginde dahi olum grubu olacak bir gruptan cikardi uefada. Ligde biraz sikintilarimiz var ama duzelecez insallah

Eski fenerli ve besiktaslilar ne güzel vefa örneği gösteriyor, profesyonel yaklaşım bir yere kadar. Yunus Akgün hayatında ilk defa 2 gol attı. Benim için yeterli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla 2 değil 3 gol atsa yeridir.morutan ve bay dan çok daha yetenekli hakkı yendi oynatılmadı 2 senedir haksız yere kiralik gönderildi.Cikti bakın benim gibi adamı gönderdiniz dedi.ft min ne kadar yanlış karar verdigini cümle aleme gösterdi.helal olsun demeliyiz.

Çok saçma bir yorum. Alt yapından çıkmış adamı oynatmayıp kiralıyorsun, madde de koymuyorsun oynamamasıyla alakalı.

Ne yapsın maçta kötü mü oynasın? Tam aksine canını dişine takıp oynayacak ki onu başka takıma kiralayan herife ders versin. “Gör bak beni takımında istemedin ama bak nasıl devirdim seni” demek için sonuna kadar zorlayacak. -ki attığı gollerde de sevinmedi çocuk. Aslanlar gibi de oynadı helal olsun.

Birine kızılacaksa bu isim Fatih Terim’den başkası değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Terimi savunduğum post var mi şu an? Terim kulübü çiftlik yapti. Yunus bize karşı hayatinin topunu oynadı. Sen mantikli yorum yap yeter hocam.

Aytaç, Taylan-Berkan'dan daha iyi topluyor ribaundları.

bizim sahadaki fukaraların önünü boş bırakın 30 metre topla gidip köşeye bırakamazlar.

Gstv spikerleri bugün Galatasaray mükemmel bir oyun oynadı sağlı sollu ablukaya aldık sadece sanssizdik diyorlar son vuruşları yapamadık falan ulan denyolar izlemesek bizi avutacaklar koca takımın televizyonunda yayin yapanlara bak geri zekalılar

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terimi savunduğum post var mi şu an? Terim kulübü çiftlik yapti. Yunus bize karşı hayatinin topunu oynadı. Sen mantikli yorum yap yeter hocam.

Terimi mi savundun diyorum ben sana be.

Yunus’un suçu yok diyorum. En günahsız bu çocuk diyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tudorun anasini belledik üstelik 2. siradayken terim takimi küme düsürüyor hala kredisi var sokim böyle adalete!!!

tudor olsa bu topcularin hepsini kovardi yada adam ederdi köpek gibi calistirip!!!
Tudor golcü Gomis gibi sadece derbi fakiri adamdı. Adamı öyle yedik. Mancini'yi. Kimleri kimleri yedik. Bugün başkası olsa kapıya konulurdu. Vefayı neden sadece taraftar gösteriyor ayrıca, biz de şampiyon yapmadığı zaman sustuk işte. Tamam dedik, takım için dedik. Biraz da o vefa göstersin ve çekilsin. Yeter artık.

Geri
Üst Alt